missgrey.ro
Share Button

Probabil ati observat ca o multime de producatori de produse electronice ofera versiuni refurbished ale produselor lor. Daca, ca multi, credeti ca este ca si cum ati cumpara o masina folosita, va vom arata de ce va inselati.

Va recomandam ca atunci cand aveti ocazia sa cumparati calculatoare refurbished.

Nou nu este intotdeauna mai bun. “Renovat” suna ca un cuvant urat pentru o multime de technophiles, dar avand in vedere economiile si avantajele ascunse, este timpul sa va schimbati gandirea.

Exista o diferenta intre renfurbished si utilizare. Electronicele folosite au fost utilizate de catre proprietarul anterior pentru o perioada semnificativa de timp.

Dar nu trebuie sa va faceti griji, veti obtine o reducere semnificativa a produsului in conditii rezonabile, dar acestea sunt vandute asa cum sunt, adica daca hard disk-ul nu reuseste dupa cateva luni sa functioneze in parametri, trebuie fie sa il reparati sau sa il schimbati. Chiar daca sunt “reparate”, sunt inca folosibile.

O unitate refurbished este una care a fost returnata fabricantului sau vanzatorului din anumite motive. Ei nu mai pot vinde unitatea ca fiind noua, deci rezolva ceea ce este in neregula si o vand ca fiind refurbished. Exista mai multe motive si produsul poate fi vandut ca refurbished din mai multe cauze.

  • Unitati de model demo
  • Unitati pentru bloggeri / modele date pentru recenzii
  • Elemente deteriorate in transport
  • Produse returnate (nedeschise)
  • Produsele cu cutii deschise, chiar daca elementul in sine nu este folosit
  • Produse cu piese defecte

Trebuie sa fiti atenti cand cumparati produse electronice refurbished. Dar exista mai multe avantaje pentru acestea, chiar peste cele noi.

In primul rand, acestea sunt cu 15-30% mai ieftine decat o unitate noua. Aceasta este o economie de 150-100 $ pe un articol care in mod normal este de 1.000 $. In timp ce s-ar putea sa nu sune prea mult, ganditi-va la cum ati putea sa cheltuiti banii in alt mod (de exemplu, acele tocuri dragute pe care le-ati urmarit). Economiile suplimentare ar putea fi chiar suficiente pentru a va permite sa obtineti un model mai sofisticat decat ati putea sa va permiteti in mod normal.

De asemenea, produsele renovate ca parte a unui program de renume sunt, de obicei, mai putin susceptibile de a avea vreun defect sau defectiuni. Nu toate piesele deteriorate au fost inlocuite, dar toate celelalte parti au fost testate din nou.

Nu toate programele de refurbishare sunt la fel. Apple si Dell (printre altele) au primit recenzii bune pentru produsele electronice renovate. Cand cumparati piese renovate, cautati programe cu aceste calitati.

O companie care are standarde de calitate nu va oferi produse care sunt de o calitate indoielnica.

Produsele renovate care primesc certificate de la producatorul original, pot mai repede sa indeplineasca standarde stricte de calitate.

Un program bun de renovare are cel putin 90 de zile de garantie pentru produs. Cei mai buni au un an intreg. Cei care iti ofera optiunea de a cumpara contracte de servicii extinse (dincolo de garantia automata) arata ca se afla in spatele procesului de renovare.

Garantia este buna, dar uneori poate fi inselatoare. Politicile de doua saptamani si de 30 de zile sunt cele  standard, desi unii merg pana la 90 de zile.

optimizare seo Braila