Share Button

SKF este liderul mondial in proiectarea si productia de rulmenti si lagare care produce o mare varietate de unitati de rulmenti si carcase. Nu exista tip de rulment cu bile sau cu role pe care liderul mondial sa nu-l produca. Sunt mai multe tipuri disponibile in una sau mai multe dintre cele patru clase de performant ace poarta semnatura SKF.

Astfel, rulmentii SFK sunt recunoscuti atat pentru calitatea superioara cat si pentru durata de functionare. Cu toate acestea, in unele aplicatii este necesara reducerea frecarii, incalzirea si uzura, mai ales in conditii mai mare de sarcina. Insa si pentru acest caz exista solutie: rulmentii SKF Explorer.

Acestia se incalzesc mai putin, aluneca usor si functioneaza mult mai mult decat restul produselor. Rulmentii SKF Explorer care au fost dezvoltati pentru aplicatii ce functioneaza cu sarcini mai mari se fabrica din otel foarte pur si omogen ce este supus unui tratament termic unic.

Acest tratament are rolul de a asigura un echilibru optim intre rigiditate si rezistenta. Geometria interna si coliviile au fost optimizate in asa fel incat frecarea si uzura sa fie minime. Finisajul suprafetelor de contact sunt cele care favorizeaza formarea unei pelicule hidrodinamice.

Un alt tip de rulment este SKF Energy Efficient. Acesta a aparut ca urmare a necesitatii de a face economie de energie. Toti rulmentii SKF au evoluat de-a lungul celor 100 de ani de existenta catre randament si fiabilitate superioare. In cazul rulmentilor SKF E2, pierderile provocate de frictiune sunt cu cel putin 30% mai mici decat in cazul rulmentilor SKF standard care au aceleasi dimensiuni.

Rulmenti cu super precizie

SKF a elaborat o gama completa de rulmenti de super-precizie care au un design optimizat, acest lucru permitandu-le sa suporte viteze mai mari decat cei din fosta clasa de performanta de inalta precizie. Rulmentii din clasa de super-precizie se caracterizeaza prin capacitatea de a functiona la viteze mari, cu sarcini mari, au o rigiditate superioara, frecare redusa, dar si o durata de viata mai mare.

missgrey.ro

Unitatile de rulmenti SKF se compun din rulment, etansare, lubrifiant si mecanism de blocare pe ax, iar unitatile gata de montare sunt disponibile cu rulmenti cu role sau cu bile. Pentru a pune in valoare performantele rulmentilor SKF, compania produce o gama completa de carcase si etansari pentru carcase, acestea fiind recunoscute pentru calitate si durabilitate.

optimizare seo Braila

Carcasele SKF au un design unic ce faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea fiind realizate cu mare precizie, astfel incat rulmentii care sunt montati in acestea sa atinga o durata maxima de functionare. Aveti grija insa la rulmentii care nu sunt originali avand in vedere ca diferentele sunt foarte greu de sesizat. Apelati cu incredere la sfaturile specialistilor pentru a fi in siguranta atat dumneavoastra cat si familia.