missgrey.ro
Share Button

Odata cu trecerea timpului, telefoanele mobile clasice, cu display mic si cu tastatura, au fost inlocuite cu telefoanele mobile inteligente, care nu mai au tastatura, insa care au un display enorm de mare in comparatie cu display-urile telefoanelor care se gaseau pe piata in trecut.

Ei bine, aceste telefoane, stim cu totii ca sunt mult mai performante decat cele pe care le puteam cumpara in trecut, insa trebuie precizat si faptul ca sunt mult mai sensibile, iar din acest motiv trebuie sa avem foarte mare grija de ele.

Dupa cum am spus mai sus, telefoanele care se gasesc pe piata in prezent, sunt prevazute cu touchscreen, iar aceasta componenta a telefonului este foarte sensibila, iar uneori poate crea probleme utilizatorilor.

Sunt o multime de situatii in care anumiti utilizatori se plang de faptul ca touchscreen-ul telefonului pe care il detin, nu functioneaza la capacitate maxima. O astfel de problema poate sa fie cauzata de faptul ca touchscreen-ul telefonului nu este calibrat corect.

Intr-o astfel de situatie, cu siguranta primul lucru pe care utilizatorul il are de facut, este acela de a reseta dispozitivul pentru ca acesta sa revina la valorile din fabrica. In cazul in care problema se va remedia, atunci totul este in regula, insa in cazul in care problema nu se va remedia, telefonul va trebui sa fie examinat de catre expertii de la un service gsm.

Din momentul in care au aparut pe piata astfel de dispozitive cu touchscreen, au fost intalnite si cazuri in care in ciuda faptului ca utilizatorul nu utiliza dispozitivul, acesta primea comenzi singur. Intr-o astfel de situatie, se impune ca telefonul sa fie dus de urgenta la service.

Tot referitor la touchscreen, trebuie specificat faptul ca acesta are sanse foarte mari sa nu functioneze la capacitate maxima, in cazul in care utilizatorul este murdar pe maini in momentul in care doreste sa foloseasca dispozitivul.

optimizare seo Braila

S-au mai depistat insa si situatii in care, telefonul a fost intretinut ca la carte, insa odata cu trecerea timpului touchscreen-ul dispozitivului nu a mai functionat la capacitate maxima, iar acest lucru se presupune ca s-ar datora uzurii.

Ei bine, mai sunt si situatii in care multi utilizatori s-au prezentat cu telefonul la service, pentru ca au nevoie de un touchscreen nou, pentru ca telefonul lor a suferit un impact, iar din acest motiv, atat display-ul cat si touchscreen-ul s-au spart.

Referitor la preturile pe care le pot avea touchscreen-urile telefoanelor, trebuie specificat faptul ca acestea vor fi diferite de la un caz la altul, si de la un model la altul, astfel ca un touchscreen Allview cu siguranta va avea un pret mai mic comparativ cu pretul unui touchscreen Samsung.

Asadar, dupa cum se poate observa, un touchscreen pentru smartphone este o piesa sensibila, care in cazul in care telefonul nu este bine intretinut se poate defecta, asa ca in momentul in care iti cumperi un smartphone, trebuie sa ai foarte mare grija de el, iar astfel te vei putea bucura de el foarte mult timp.