optimizare seo Braila
Share Button

Stim cu totii ca unul dintre momentele cel mai mult asteptate de catre copiii de la gradinita, si chiar si de catre copiii de la scoala, iar aici ma refer la cei din invatamantul primar, este acela in care are loc serbarea de Craciun.

In ciuda faptului ca intr-un an scolar, mai are loc si serbarea de 8 martie, dedicata tuturor mamelor, si se mai poate organiza chiar si o serbare la sfarsit de an scolar, atmosfera din cadrul acestor serbari nu se poate compara cu atmosfera de la serbarea de Craciun.

Tinand cont de faptul ca luna decembrie este luna cadourilor, inca de pe la inceputul lunii se va intra in febra pregatirilor, pentru ca educatoarele sau invatoarele care vor organiza aceste serbari, isi vor dori ca totul sa fie perfect.

Fiecare copil din clasa, sau din grupa de la gradinita va avea un rol important in cadrul serbarii, pentru ca va avea de recitat o poezie specifica, iar la final va fi recompensat de catre nimeni altul decat Mos Craciun.

Mos Craciun este dimeni altul decat acel batranel simpatic imbracat in rosu, care are o barba lunga si albam dar si o burtic simpatica, insa este cel mai iubit mos din lumea intreaga, datorita faptului ca in noaptea de Craciun, el le lasa tuturor copiilor cadouri.

Legenda spune ca Mos Craciun vine tocmai din Laponia, acolo unde locuieste impreuna cu sotia sa Craciuneasa, dar si cu mai multi spiridusi care ii sunt de mare ajutor in impartirea cadourilor pentru copiii cuminti.

Dealtfel, despre Mos Craciun se stie faptul ca el le ofera cele mai frumoase daruri numai copiilor cuminti, pe cand copiilor neastamparati le lasa sub bradut cate o nuielusa, semna ca a auzit de toate nazbatiile facute de acestia.

missgrey.ro

Ei bine, tinand cont de cat de popular si de cat de indragit este acest mos simpatic cu barba alba si imbracat in rosu, cu siguranta copiii din toata lumea si-l doresc alaturi de ei la serbarea de Craciun.

Din fericire, acum se gasesc pe piata chiar si servicii de inchiriere Mos Craciun, asa ca mosul poate sa ajunga cu usurinta la fiecare serbare organizata cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Cu siguranta pretul pentru un Mos Craciun inchiriat nu este unul foarte mare, insa foarte mare va fi bucuria copiilor cand vor vedea ca alaturi de ei la serbare isi face aparitia si mosul.

Ei bine, si daca mosul tocmai ce a ajuns la serbare, acesta va asculta cu mare atentie poeziile pe care le au de recitat copiii, dupa care le va oferi cate o imbratisare calduroasa acestora, iar mai apoi, fiecare copil isi va primi mult asteptatul cadou.

Asadar, dupa cum se poate observa, prezenta lui Mos Craciun la o serbare dedicate sarbatorilor de iarna este una foarte importanta.

Cu siguranta copiii se bucura mult mai mult de prezenta mosului la serbare, decat de prezenta celor dragi, asa ca este obligatoriu ca mosul sa fie prezent la un asemenea eveniment.