Share Button

Stim cu totii cat de eficiente pot fi eforturile de construire a linkurilor, dar poate fi un proces intimidant, frustrant – si uneori chiar o corvoada. In prezent, Whiteboard construieste un cadru pe care il puteti utiliza astazi pentru a simplifica destul de mult procesul de construire a legaturilor pentru voi, colegii de echipa si chiar si pentru clientii pe care ii aveti. Toate sfaturile din acest articol sunt primite de la o firma de optimizare seo Deva.

Prioritizati eforturile si oportunitatile dvs. de construire a legaturilor.  Vrem sa vorbim astazi despre cum sa acordati prioritate eforturilor si oportunitatilor de construire a legaturilor.

Cred ca acest lucru vine ca o mare provocare pentru multi marketeri si experti SEO, deoarece construirea de link-uri poate parea atat de descurajanta. Deci este greu sa stii cum sa incepi si apoi e greu sa stii odata ce ai intrat in practica de construire a legaturilor, cum construiesti un sistem consistent si util pentru site-ul vostru? Asta vrem sa va explicam noi.

Pasul 1: Legati obiectivele dvs. de valoarea potentiala a link-ului

Deci, primul pas, pasul unu. Ceea ce ar trebui sa faceti este sa va legati obiectivele SEO de motivele pentru care construiti legaturi. Deci aveti un motiv pentru care vreti link-uri. Pentru a prioritiza corect puteti sa urmati reperele de mai jos. S-ar putea sa existe si alte lucruri pe lista, dar este aproape intotdeauna unul dintre aceste cele de mai jos cel putin.

A) Insistati mai mult pentru cuvantul cheie X. Incercati sa obtineti linkuri care indica o anumita pagina de pe site-ul dvs., care contine un anumit text de ancorare, astfel incat sa puteti avea o pozitie mai buna pentru aceasta.

B) Vrei sa cresti autoritatea de rang a unui anumit domeniu, site-ul vostru, sau poate un subdomeniu de pe site-ul vostru sau un subfolder al acelui site. Google are anumite considerente separate pentru diferite foldere si subdomenii. Deci, ati putea incerca sa castigati legaturi catre acele sectiuni diferite pentru a va ajuta sa le dezvoltati. Destul de similar cu (A), dar nu neaparat musai sa obtineti legatura directa cu adresa URL exacta.

optimizare seo Braila

C) Trimiterea unui trafic real de mare valoare din pagina pentru care aveti obiectivele. Poate ca este cazul ca aceasta legatura pe care o puneti sa nu fie sa nu influenteze ratingul, dintr-un anumit motiv – este JavaScript sau este o legatura de publicitate sau orice altceva – dar nu primeste vizitatori adevarati care ar putea cumpara de la voi sau care sa va ajute sa va atingeti alte obiective comerciale.

D) Cresterea autoritatii. Deci, acest lucru se manifesta ca si cand am spune: “Hei, in jurul acestei zone de subiect sau zona de cuvinte cheie, stiu ca site-ul meu are nevoie de mai multa autoritate. Nu sunt foarte influent in acest spatiu inca, cel putin nu din perspectiva Google.

missgrey.ro

Din aceste link-uri, pot ajuta Google sa ma vada mai bine si, posibil, si pentru unii dintre¬† vizitatori, ca am o autoritate in acest domeniu “. Si in acest sens veti avea nevoie de foarte multe linkuri.