Share Button

Euforia tranzactiilor online a ajuns astazi sa nu mai cunoasca niciun fel de granite. Practic, oricine isi doreste sa scoata profit rapid din mediul online se indreapta spre tranzactiile cu monede virtuale. Acestea iti pot aduce un randament sporit, experienta ultimilor ani aratand ca, cine a investit la timp in monede virtuale a avut numai de castigat.

Iar acest lucru se remarca nu doar in cazul Bitcoin, ci si in cel al unor monede precum Ethereum, Litecoin sau Ripple. Cum v-ar surade un profit de 600 la suta intr-un an? Dar unul de 3000 de ori mai mare decat in urma cu cativa ani? Ei, bine, toate acestea sunt posibile astazi pe site-urile de tranzactii criptomonede, precum CryptoCoin sau altele de acest gen.

Tranzactii sigure pe site-urile specializate

O tranzactie pe un site specializat functioneaza extrem de simpolu. Tot ceea ce ai de facut este sa te inregistrezi si sa aprofundezi informatiile oferite de specialisti. In rest, nu ai de facut altceva decat sa urmaresti cotatiile zilnice si sa decizi cand sa cumperi sau, de ce nu, sa vinzi monedele detinute in portofoliu. Bitcoin este un astfel de site, care te ghideaza de la A la Z in lumea tranzactiilor cu monede virtuale.

La prima vedere, acesta nu ofera prea multe informatii de gen vizitatorilor de rand, insa acesta pune la dispozitie specialisti in tranzactii care sa te ghideze in operatiunile financiare derulate. Nu in ultimul rand, sunt specificate foarte clar si costurile pentru tranzactiile tale, in functie de tipul acestora, precum si informatii despre cuantumul minim pe care trebuie sa il tranzactionezi, cu comisioanele aferente.

Cum iti faci un portofel online

Tot pe CryptoCoin, poti obtine informatii despre modul in care iti poti face un portofel online. Acesta nu trebuie confundat cu un card de debit, desi, in principiu, se poate spune ca acesta iti ofera dreptul la bani acolo unde ai la indemana un bancomat.

optimizare seo Braila

Spre deosebire de cardul bancar insa, portofelul virtual iti ofera mult mai multa mobilitate, in sensul ca acesta este de fapt o cheie privata la purtator. Aceasta poate fi oferita sub forma unui cod pentru desktop, pentru mobil sau poate fi stocata pe un memory-stick. Totodata, pe CryptoCoin ai posibilitatea de a beneficia de un portofel virtual, pe care sa iti stochezi in siguranta monedele tale virtuale.

missgrey.ro

Una dintre problemele majore cu care se confrunta monedele virtuale este reprezentata insa de volatilitatea extrem de ridicata. Iar din acest punct de vedere exemplul Bitcoin este, din nou, mai mult decat relevant, in conditiile in care moneda a crescut vertiginos pana la 18 mii de dolari, pentru ca in decurs de cateva zile sa se stabilizeze undeva la sun 10 mii de dolari sau chiar mai putin. Este un risc asumat, dar pe care tot site-urile de specialitate si-l preiau, pentru o perioada limitata.