missgrey.ro
Share Button

Unul dintre cele mai distractive gadgeturi aparute in ultima perioada este hoverboardul. Aparut pe piata cu doar cativa ani in urma, la concurenta cu scuterele si trotinetele electrice, hoverboardul surprinde inainte de toate prin inteligenta sa. Practic, acesta este aproape capabil sa-ti citeasca gandurile, dar si sa comunice cu alte dispozitive smart pe care le avem la indemana, precum telefoane, tablete sau iPod.

Dincolo de toate insa, hoverboardul reprezinta cea mai distractiva forma de locomotie, pentru care nu trebuie sa depunem absolut niciun efort. Este relativ mic, in sensul in care nu dispune de maner sau de alte accesorii care sa-l faca greu de transportat. Aceasta in ciuda aspectului sau robust si a greutatii sale de aproximativ 10-12 kg.

Un mijloc distractiv de deplasare

La prima vedere, dispozitivul este unul capabil sa-ti citeasca gandurile, cata vreme cei care il flosesc nu schiteaza aproape nicio miscare atunci cand se afla la plimbare. De altfel, prima impresie este aceea ca dispozitivul e controlat de la distanta, iar utilizatorul nu trebuie sa faca nicio miscare. Nu trebuie sa dea nici din picioare, nici sa-si faca elan atunci cand urca pe el.

Pur si simplu, acesta foloseste la maximum legile fizicii, bazandu-se doar pe deplasarea centrului de greutate al celui care il foloseste. Prin urmare, este de ajuns o simpla aplecare usoara in fata, pentru ca hoverboardul sa porneasca in directia inainte. La fel se intampla pentru mersul cu spatele sau pentru viraje, in vreme ce pentru oprire este de ajuns ca pozitia corpului sa fie dreapta.

Unde il pot folosi?

Pentru cei care nu au urcat niciodata pe un hoverboard sau macar pe o straveche placa de skateboard, noul dispozitiv poate parea cel putin ciudat. In ciuda aspectului sau oarecum robust, chiar greoi, acesta se misca extrem de rapid si de silentios. Astfel, pentru inceput, el poate fi folosit inclusiv in caza, pe covor, pentru a evita sa ne facem de rusine pe afara, in caz ca ne dezechilibram. Dupa acomodare insa, ne putem plimba in voie prin parcuri sau chiar in drum spre locul de munca.

optimizare seo Braila

Cum pot intra in posesia unui hoverboard

Daca va ganditi insa de unde puteti cumpara un hoverboard de calitate, cea mai buna recomandare este site-ul MonkeyBoard.ro. Aici vom gasi absolut toate informatiile de care avem nevoie pentru a alege un produs de calitate, de la producatori autentici. Site-ul ofera o gama variata de dispozitive la preturi mai mult decat accesibile.

Daca va grabiti, in aceasta perioada puteti obtine chiar niste discounturi extraordinare, la preturi inumatatite sau chiar mai mici decat atat, fata de pretul initial afisat. Nu in ultimul rand, voma gasi toate informatiile de care avem nevoie in achizitia unui astfel de dispozitiv, cu caracteristici tehnice si descrieri amanuntite referitoare la consum, greutate, baterie si autonomie de miscare.