Share Button

Domeniul vanatoarei este unul destul de vast, iar cei care sunt pasionati stiu cat este de important sa ai propria arma. Arbaletele fac parte din categoria armelor des utilizate, ce au o capacitate de penetrare mare si o viteza ridicata. Acestea pot fi achizitionate online, insa folosirea lor este legala doar cu permis de arbaleta.

Desi armele nu sunt letale, ele pot pune in pericol sanatea si integritatea corporala a persoanelor. Legislatia de la noi din tara interzice folosirea arbaletelor fara permis. Asadar, daca il ai, poti comanda online arme profesionale de vanatoare care sa iti satisfaca preferintele din toate punctele de vedere.

Armele de acest tip erau utilizate inca din Evul Mediu, cand scopul lor principal era de strapungere a celor mai groase armuri. Folosite in confruntarile dintre cavalerii medievali, arbaletele au fost inlocuite cu archebuzele in anul 1500. Astazi, arbaletele au redevenit arme, insa nu pentru persoane, ci pentru vanatoarea de animale.

Arbaletele pot fi achizitionate online, de pe site-ul e-arbalete.ro, acolo unde gasesti o gama cu adevarat larga. Modele sunt diferite, includ atat produse pentru profesionisti, cat si pentru incepatori. Design-ul lor unic si elegant le face usor de manevrat. Precizia lor este una ridicata, iar viteza destul de mare, fiind ideale si pentru vanarea de capriori.

Atunci cand alegi o arbaleta, trebuie sa ai in vedere mai multe criterii. In primul rand este vorba de experienta ta, dar si de forma fizicului. Totodata, este important sa alegi si in functie de preferinte, pentru a-ti fi mai usor sa o manevrezi. Arbaletele de pe site au disponibile toate detaliile esentiale in alegerea uneia. Poti vedea precizia lor, viteza si greutatea de tragere, alaturi de tipul de sina si dimensiunile lor.

Modele Recurve si Compound la dispozitia ta

Magazinul online E-Arbalete gazduieste o varietate de arbalete si arcuri profesionale pentru tir cu arcul. Daca esti profesionist si ai o vasta experienta in acest domeniu, arbaletele de tip Compound sunt cea mai buna optiune. Acestea au un design special, iar puterea lor este una foarte mare.

optimizare seo Braila

Mecanismul de eliberare al corzii este pozitionat cu mult in spatele declansatorului, iar tehnologia cu care sunt dotate este cu came inversa. Pentru a manevra astfel de model este necesara o persoana cu experienta si greutate corporala potrivita.

De cealalta parte, cele de tip Recurve sunt ideale pentru incepatori, dar pot fi folosite si de catre experimentati. Modelele din aceasta gama pot fi mai usor sau mai greu de manevrat, in functie de optiunea dorita.

Arcuri profesionale pentru activitatea de tir cu arcul

Magazinul online nu dispune doar de arbalete pentru incepatori si profesionisti, ci si de arcuri profesionale pentru tir cu arcul. Modelele din aceasta categorie sunt variate si complexe, ideale pentru pasionatii acestui domeniu.

missgrey.ro

Armele de acest tip sunt foarte precise, cu o putere mare, care nu doar ca ofera un show inedit la vanatoare, ci pot fi folosite si pentru vanarea de capriori. Descopera intreaga gama pe site!