Share Button

Este evident faptul ca persoanele care isi cumpara un autoturism nou, sau chiar si unul second hand, insa care are un pret de ordinul zecilor de mii de euro, daca nu chiar mai mult, isi vor indrepta atentia spre o polita de asigurare CASCO.

Cu siguranta numai polita de asigurare RCA pentru un autoturism este obligatorie, iar polita de asigurare CASCO este una facultativa, insa in cele ce urmeaza vom discuta mai multe detalii despre asigurarile de tip CASCO, pentru autoturisme.

In conditiile in care iti cumperi si tu un autoturism nou, sau unul second hand, care sa aiba insa o valoare de piata destul de mare, cu siguranta trebuie ca pe langa polita de asigurare RCA sa inchei si o asigurare CASCO, iar daca vrei sa stii mai multe despre acest subiect, cea mai apreciata firma de consultanta din Romania, Ovb Romania, te poate ajuta cu mai multe informatii.

Cea mai buna idee pe care ai putea sa o ai, ar fi aceea de a contacta aceasta companie de prestigiu, si sa iti programezi o intalnire cu un consultant, pentru a acumula cat mai multe informatii despre aceste asigurari.

missgrey.ro

In urma unei intalniri cu un consultant de la Ovb Romania, in mod evident vei intelege cel mai important aspect, si anume faptul ca daca vei fi implicat intr-un accident rutier, chiar si in conditiile in care vei fi gasit vinovat de producerea accidentului, vei fi despagubit de catre compania de asigurari.

In cazul unei polite RCA lucrurile nu stau asa, dar dat fiind faptul ca o polita de asigurare CASCO este facultativa, iar pretul sau este unul mult mai mare, vei fi despagubit.

Pentru ca totul sa iti fie si mai clar, in mod evident un expert in servicii de consultanta de la Ovb Romania, te va informa si asupra faptului ca daca vei opta pentru o polita de asigurare CASCO, vei fi despagubit si in alte conditii.

optimizare seo Braila

Consultantul OVB, fiind foarte bine informat cu privire la acest tip de asigurare, te va informa si asupra faptului ca poti sa primesti despagubiri serioase si in conditiile in care masina ta sufera avarii datorita conditiilor meteo nefavorabile cum ar fi grindina sau inundatiile.

Daca vei incheia o polita de asigurare CASCO pentru masina ta, un consultant de la firma cea mai apreciata de pe piata din Romania, te va informa si referitor la faptul ca vei primi despagubiri si in conditiile in care masina ta este vandalizata, sau daca pe aceasta cad diferite obiecte care o pot strivi.

Specialistul in consultanta, te poate informa si asupra faptului ca si in conditiile in care autoturismul iti este furat, vei primi despagubiri din partea companiei de asigurari.

Ei bine, dupa cum se poate observa, in momentul in care ai de gand sa inchei o polita de asigurare RCA, in conditiile in care ceri ajutorul unui expert in consultanta de la Ovb Romania, cu siguranta vei primi toate informatiile necesare despre acest tip de asigurare pentru autoturisme.