Share Button

Hashtagurile sunt un trend, in special pe platforma Instagram. Fie ca o recunoastem sau nu, acestea au devenit tot mai prezente in viata noastra, castigand din ce in ce mai mult atentia publicului, dar si a antreprenorilor.

Astfel, la o simpla cautare pe Instagram, observam ca orice postare contine cateva hashtaguri. Insa, sunt acestea cu adevarat utile pentru a obtine un site de succes? Daca doriti sa aflati care sunt cele trei lucruri ce caracterizeaza hashtagurile, atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Haideti sa vedem ce trebuie sa stiti!

Utilizatorul va gaseste postarea mult mai usor!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor termeni este tocmai timpul mult mai redus pentru a gasi o anumita postare. De exemplu, atunci cand utilizatorul va dori sa va gaseasca postarile, tot ce va trebui sa faca este sa tasteze un anumit hashtag, iar postarea na aparea la rezultate.

Astfel, nu va mai fi nevoit sa dea scroll printre noutatile aparute pentru a va descoperi. Cu toate acestea, sunt sanse foarte mari ca mai multe persoane sa includa acelasi hashtag ca si dumneavoastra, deci, recomandat ar fi sa inserati cat mai multe, pentru a fi gasit cat mai usor.

Optati pentru hashtaguri reprezentative

Desi sfatul acesta se va contrazice intr-o oarecare masura cu cel anterior, decat sa inserati zece astfel de termeni fara sens, mai bine optati pentru cinci, dar corecti si reprezentativi. Practic, atunci cand postati o imagine sau un fisier video, hashtagurile introduse in cadrul postarii au scopul de a descrie anumita postare, insa intr-o maniera usor de identificat, dar totusi originala.

In plus, trebuie sa recunoastem ca postarea va avea un alt aspect vizual. Mai mult decat atat, nu doar Instagram este un mare fan hashtaguri, ci si alte platforme precum Facebook sau YouTube. Daca pana acum le-ati ocolit, cu siguranta ar trebui sa le acordati putina atentie! 

Hashtaguri in limba engleza sau in limba romana?

Aceasta este una dintre cele mai comune intrebari, mai ales in randul incepatorilor. Cu toate acestea, mai ales in mediul acesta business, suntem de parere ca hashtagurile in limba engleza ofera rezultate mai bune, intr-un interval mai scurt de timp.

La o scurta analiza, putem observa ca termenii in limba engleza sunt mult mai cautati, deci, automat, randamentul este unul mult mai bun. In schimb, daca alegeti sa inserati si termeni in limba romana, o puteti face fara probleme.

In incheierea articolului

La final, probabil stiti deja ca retelele de socializare dar si metodele acestea de marketing sunt foarte ample. De aceea, daca doriti sa abordati noi tehnici si metode pentru a va imbunatati calitatea site-ului, firma de optimizare SEO ProjectMedia va pune la dispozitie atat servicii de optimizare SEO, dar si servicii de marketing pentru site-ul dumneavoastra.

missgrey.ro

Alaturi de echipa noastra veti putea obtine un plan de bataie, menit sa va ridice site-ul la urmatorul nivel. Suna tentant, nu-i asa? Asadar, contactati-ne acum iar noi va vom fi alaturi pe drumul spre succes!