Share Button

Parintilor care trebuie sa caute incaltaminte pentru bebelusi, cu siguranta le trebuie multa rabdare pana cand reusesc sa faca alegerea corecta, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea despre ce este vorba.

Asadar, in primul rand, parintii care trebuie sa aleaga incaltaminte pentru bebelusi trebuie ca mai intai de toate sa stie sa stabileasca marimea exacta pentru incaltamintea bebelusului lor.

Acest aspect este extrem de important pentru ca bebelusul nu stie sa spuna ca incaltarile ii vin mari sau il strang, iar daca nu se simt confortabil purtand incaltamintea respectiva, acestia cu siguranta vor fi rai si plangaciosi pana cand parintii ii vor desculta.

Apoi, parintii care cauta incaltaminte pentru cei mici, cu siguranta trebuie sa tina cont de un alt aspect foarte important, si anume de calitatea materialului din care este confectionata incaltamintea celor mici.

missgrey.ro

Cea mai buna solutie in ceea ce priveste incaltarile pentru cei mici o reprezinta diferitele tipuri de incaltaminte bebelusi din piele naturala, deoarece discutam aici despre un material natural de cea mai buna caltiate, care ii permite pielii sa respire.

Exista si incaltaminte pentru cei mici confectionata din piele sintetica, insa calitatea materialului lasa de dorit in comparatie cu pielea naturala. Acesta este si motivul pentru care majoritatea parintilor lasa la o parte pielea sintetica desi incaltamintea din piele sintetica este mai ieftina decat cea din piele naturala.

Talpa incaltarilor este deasemenea foarte importanta. Exista incaltaminte bebelusi cu talpa flexibila si incaltaminte bebelusi cu talpa rigida. Acesta este un alt aspect foarte important care trebuie luat in calcul, iar parintii ar fi indicat sa aleaga papucii cu talpa flexibila pentru cei mici, pentru ca acestia trebuie sa invete sa umble corect, iar purtand incaltaminte cu talpa rigida nu vor putea.

Tipul incaltarilor pentru cei mici se alege in functie de sezon. De exemplu, pentru sezonul rece se aleg cizme sau ghetute pentru bebelusi, in timp ce pentru sezonul cald se pot alege sandalute, pantofiori pentru bebelusi, adidasi, sau alte incaltari comode.

Este foarte important ca atat pe timpul sezonului rece cat si pe timpul sezonului cald pielea sa respire, asa ca si iarna si vara, indicata ar fi incaltamintea din piele naturala.

Ei bine, in timpul petrecut in casa, cei mici ar putea fi lasati desculti de catre parinti, sau ar putea fi incaltati doar cu o pereche de botosei pentru acasa.

De precizat este faptul ca in Romania exista tendinta ca parintii sa isi incalte copilasii cu incaltaminte ramasa de la fratiorii mai mari sau cu incaltaminte primita de pe la diverse rude, cunostinte, etc.

Acest lucru trebuie sa le iasa parintilor din minte, pentru ca incaltamintea respectiva este deja formata dupa talpa bebelusului care a purtat prima data incaltarile, iar pentru alti bebelusi aceste incaltari desi sunt potrivite ca marime, nu mai sunt indicate. In plus, exista magazine online precum giraffe-shoes.ro, unde incaltamintea pentru cei mici are preturi foarte atractive.

Asadar, acestea sunt cateva amanunte interesante pe care trebuie sa le cunoasca parintii care cauta incaltaminte bebelusi.