Share Button

Modelul de cărucior pentru copii Cybex Gold Balios S Lux este un exemplu de înaltă calitate germană și soluții inginerești de succes. Poate fi utilizat de la 3 luni la 4-5 ani (cu greutatea copilului până la 22 kg).

Spătarul scaunului reversibil se pliază într-o poziție orizontală, prezintă o copertină mare și un scaun înalt, și acestea sunt condiții excelente pentru plimbările confortabile ale bebelușului.

Cybex Gold Balios S Lux are un aspect elegant, proprietăți excelente de conducere și un sistem simplu de pliere.

Căruciorul Cybex Balios S Lux are un scaun spațios, cu laturi moi și spate înalt. Blocul de mers este reversibil, și cu ajutorul butoanelor poate fi ușor rearanjat în direcția dorită: orientată spre mama sau în direcția de deplasare.

optimizare seo Braila

Datorită poziționării ridicate a scaunului pe cadru, bebelușul este mai aproape de părinți. O vizită comună la cafenea nu va cauza niciun inconvenient, deoarece copilul aflat în căruciorul Cybex Balios S Lux stă confortabil în raport cu înălțimea mesei. Bebelușul poate mânca împreună cu mama și tata în timp ce se află în cărucior.

Landou – Caracteristici

 

Pentru dormit, spătarul scaunului poate fi coborât în ​​mai multe poziții, inclusiv complet orizontal. Acest lucru face posibilă utilizarea căruciorului Cybex Balios S Lux pentru bebeluși.

Cursa moale a pârghiei permite coborârea spătarului fără a deranja somnul copilului. Poți mări landoul cu ajutorul unui suport pentru picioare reglabil. Este suficient să îl așezi la același nivel cu spătarul desfăcut.

missgrey.ro

Spătarul este ridicat printr-o mișcare simplă în sus și coborât apăsând butoanele laterale. Pentru un copil mai mare, va fi convenabil să așeze picioarele pe suportul de plastic.

Copertina uriașă va proteja copilul de soare și vânt. Are o secțiune suplimentară și o vizier și când este complet desfăcută, acoperă bebelușul până la picioare. Este convenabil să observe activitatea copilului prin fereastra de vizualizare cu clapeta din material.

Toată tapițeria textilă poate fi îndepărtată cu ușurință pentru spălare. Centurile de siguranță în cinci puncte fixează în siguranță bebelușul și sunt reglabile în funcție de înălțimea bebelușului, iar bara rigidă poate fi detașată de pe ambele părți.

Șasiu cărucior Cybex Balios S Lux

Căruciorul Cybex Balios S Lux face față cu ușurință oricărei suprafețe de drum, datorită suspensiei cu arc și a roților mari din cauciuc. Absorbția excelentă a șocurilor pe toate roțile, va face din fiecare călătorie una plăcută. Părinții vor adora manevrarea confortabilă a căruciorului.

Roțile din față au un diametru mai mic, sunt plutitoare și pot fi fixate în poziție dreaptă. Frâna piciorului nu îți va strica pantofii, iar coșul de bagaje spațios poate transporta până la 5 kg.

Mânerul telescopic este reglabil în mai multe poziții și se extinde apăsând un buton în partea centrală. Cybex Balios S Lux se pliază cu o mână fără a scoate scaunul. Trebuie să cobori mânerul în poziția de jos, apoi să rabatezi spătarul înainte și să pliezi cadrul în două.

Căruciorul este asamblat și poate sta singur. Când este pliat, scaunul este în interior și nu se va murdări. Mânerul corespunzător este prevăzut pentru o transportare ușoară.

Șasiul căruciorului Cybex Balios S Lux poate fi echipat suplimentar cu suport pentru bebeluși Carrycot S sau poate fi utilizat ca un scaun auto de grup 0+ (fiind necesare adaptoare).