missgrey.ro
Share Button

Atat pentru cei experimentati, cat si pentru incepatori in ale pariurilor sportive, ponturile reprezinta de multe ori o salvare. In unele momente evenimentele sportive din ofertele zilnice ale caselor de pariuri nu sunt atat de bine cunoscute, sau pur si simplu lipseste inspiratia – in asemenea cazuri ponturile oferite de tipseri pot fi o alternativa salvatoare.

Unii pariori privesc insa aceste ponturi pariuri fotbal cu ochi critici, punand sub semnul intrebarii veridicitatea acestora. Cum poti sa te asiguri de faptul ca ponturile pe care le alegi pentru a plasa un pronostic nu sunt din categoria celor false sau mai putin sustinute de argumente solide? In randurile urmatoare va ofer cateva recomandari care se pot dovedi utile.

  • Verifica sursa pontului cu atentie

Internetul e plin de asa-zisi tipseri care ofera ponturi si bilete ale zilei, insa nu toti au experienta necesara pentru a le oferi. Este de preferat sa alegi sa urmezi acele ponturi care sunt date intr-adevar de pasionati de pariuri sportive, care analizeaza numeroase aspecte inainte de a formula o parere, un pronostic legat de un anumit eveniment sportiv.

  • Analizeaza la randul tau informatiile

Chiar daca poti foarte simplu sa urmezi un pont fara a-l verifica, iti poti creste sansele de reusita daca verifici la randul tau datele si statisticile care ar putea influenta rezultatul evenimentului sportiv.

optimizare seo Braila

Poate fi vorba de moralul scazut al unei echipe care a suferit numai infrangeri la ultimele meciuri, poate fi cazul unor jucatori accidentati sau suspendati – exista numeroase aspecte care pot inclina sansele in favoarea unei echipe sau a celeilalte. Numai daca vei analiza la randul tau aceste lucruri te vei putea asigura de veridicitatea pontului.

  • Alege sa te inspiri de la profesionisti

Exista numeroase site-uri si comunitati de tipseri pe care te poti baza atunci cand alegi ponturi pariuri fotbal. Un exemplu in acest sens este site-ul cota2.ro.

In cadrul acestuia tipserii sunt ierarhizati in functie de anumite criterii, de la rata de castig a ponturilor si pana la voturile de incredere acordate de alti membri ai comunitatii. Alegerea unui asemenea site de incredere, in care cei pasionati de pariuri gasesc mereu un real sprijin, poate face diferenta la nivelul sanselor de castig.

  • Plaseaza pariul numai daca esti sigur

Odata ce ai verificat sursa pontului si te-ai asigurat ca pronosticurile sunt oferite de pasionati de pariuri sportive, urmeaza plasarea pariului. Poate ca ai inca o doza de nesiguranta ramasa, insa daca verifici la randul tau informatiile si argumentele care stau in spatele ponturilor alese vei castiga un plus de incredere.

Recomandarea finala pe care ti-o pot oferi este sa nu alegi ponturi pariuri fotbal la intamplare, chiar daca cei care le ofera spun ca sunt 100% sigure. Practic, in sport nimic nu e sigur si rezultatele se pot rasturna oricand. Analizeaza la randul tau toti factorii implicati, de la motivatia jucatorilor si pana la eventuale absente, rezultate si statistici anterioare evenimentului si abia apoi plaseaza pariul conform cu pontul selectat.