Share Button

Castile clasice cu fir s-au dovedit a fi incomode pentru multi utilizatori, motiv pentru care aparitia pe piata a celor wireless este mai mult decat binevenita. Odata cu lansarea AirPods, oamenii au devenit mult mai pretentiosi in alegerea castilor, acestea fiind considerate unele dintre cele mai bune existente astazi pe piata.

Un motiv pentru care se bucura de o apreciere ridicata consta in usurinta cu care pot fi utilizate, astfel incat odata ce sunt scoase din cutie pot fi utilizate cu toate dispozitivele tale, fiind suficient sa le pui in ureche. Daca le folosesti pentru a vorbi la ele, vocea ta va suna extrem de clar.

Nu are importanta ca le folosesti pentru a asculta pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau Mac. Se potriveste cu toate dispozitivele Apple, activandu-se automat si oprindu-se imediat ce sunt date jos din ureche.

De ce sunt castile Airpods atat de speciale?

optimizare seo Braila

Secretul din spatele performantei oferita de AirPods consta in cipul W1, creat special pentru Apple. Gratie acestuia, este asigurata o conexiune wireless buna, pentru a favoriza o comunicare mai buna si un sunet de o calitate inalta. Totodata, acest cip permite si o utilizare economica a bateriei, astfel incat o singura incarcare este suficienta pentru a asculta pana la 5 ore.

Durata de ascultare de 5 ore cu o singura incarcare este considerata record, iar gratie carcasei de incarcare, le puteti incarca suplimentar de mai multe ori, pentru a fi asigurata o durata de ascultare de pana la 24 de ore.

In cazul in care doriti o incarcare rapida, este suficient sa incarcati pentru 15 minute in carcasa pentru o durata de ascultare de pana la 3 ore. Din anul 2018 va fi disponibila carcasa pentru incarcare wireless. Vrei sa iti verifici bacteria? Este suficient sa pui castile AirPods langa iPhone.

Gratie unui accelometru de voce si a unor microane performante, vocea voastra se va auzi foarte bine, fara sa fie afectata de zgomotul extern. Puteti utiliza o casca sau ambele, fara sa fie afectata calitatea sunetului sau claritatea vocii. Sunetul este redat imediat ce sunt puse in urechi.

Telefonul tau iPhone a devenit neascultator? Atunci cauta reparatii iPhone Bucuresti, repara-ti telefonul si bucura-te de un sunet mai clar, fie ca vrei sa asculti muzica, fie sa vizionezi filmeĀ  sau sa vorbesti la telefon. In plus, telefoanele cu tehnologie beamforming indeparteaza orice zgomot de fundal, cand doresti sa efectuezi apeluri.

Este imposibil sa va plicitisiti cu dispozitivele create de Apple, menite sa raspunda cerintelor celor mai pretentiosi utilizatori. De la lansarea primului lor telefon pana astazi, Apple surprinde in fiecare an cu o noua versiune a sistemului de operare, cu o varianta mai imbunatatita a iPad-ului sau cu un iPhone mai performant.

Tocmai datorita acestor inovatii, produsele Apple raman in topul preferintelor nu doar in cazul oamenilor din Statele Unite ale Americii, cat si ale romanilor. Oameni din intreaga lume le utilizeaza cu drag si sunt multumiti de performantele oferite.