optimizare seo Braila
Share Button

Link-urile care au fost selectate din competitie sunt replicate in acest pas pentru imbunatatirea SEO-ului in Google. Alegerea celor care sunt cele mai relevante este utila. Cu ajutorul instrumentului lui Ahrefs, putem cunoaste tot felul de curiozitati despre legaturile pe care le avem, inclusiv distributia Ancorei pe care o face competitia. In imagine, urmand exemplul ipotetic al magazinului de pantofi, vedem distributia textului Anchor pe care il are un site web mare al sectorului.

SEO pe Google

In mod clar ca este un rol de strategie, in cazul in care compania pe care o analizam din punct de vedere SEO in Google se claseaza pe primul loc in cautare, este ca intreaga campanie functioneaza bine, asa ca trebuie sa se repete miscarile similare atata timp cat este posibil. Prin aceasta, poti gasi linkuri din domenii platite, cum ar fi ziare sau alte prestigioase publicatii digitale. O legatura de la acest tip de site-uri nu va fi gratuita, deci daca nu vrem sa investim, cautam acele locuri care pot fi imitate fara costuri. Pentru mai multe detalii accesati Seoaccounts.net.

In ceea ce priveste legaturile, este important sa ne amintim importanta existentei unui anumit echilibru intre legaturile NoFollow si DoFollow. Desi numai aceasta din urma transmite autoritate, Google intelege ca un echilibru intre cele doua tipuri ar fi modul cel mai normal si mai natural pentru ca o pagina sa fie legata. Deci, nu va obstructionati cu legaturile DoFollow, de asemenea, aveti nevoie de NoFollow. Oricum, idealul ar fi sa se elaboreze o strategie pentru a obtine backlink de calitate.

Cresterea retelelor sociale are si importanta ei in SEO OffPage. Diseminarea continutului pe retelele sociale este o modalitate de a obtine legaturi de la terte parti. In cazul in care continutul pe care il mutam este bun si de calitate, retelele sociale reprezinta o fantastica platforma de lansare pentru a face public si a incuraja oamenii sa impartaseasca si sa genereze legaturi pentru a da o vizibilitate mai mare. Generarea traficului web in acest mod poate fi foarte eficienta.

In plus, Google ia in considerare numarul de interactiuni in retelele sociale, dar are o importanta deosebita in reteaua sociala Google +, pentru ca aparatine Google.

Analiza si monitorizarea SEO in Google

Pentru a monitoriza evolutia imbunatatirilor implementate in Google pe Seo, putem folosi aceleasi instrumente pe care le-am utilizat.

Ne vedem modul in care dorim sa se pozitioneze cuvintele cheie si cumĀ  se comporta site-ul daca am castigat pozitii sau daca ne-am pierdut pozitii, asa ca va trebui sa le salvam si sa le pastram pentru a nu fi depunctati.

Cu intretinerea SEO in Google, este vorba de corectarea posibilelor deficiente sau incidente capturate in etapa anterioara.

In plus, puteti introduce mereu imbunatatiri pe site, menite sa imbunatateasca gradul de utilizare din partea publicului. Cu o pagina buna, cu un design frumos si clar, care este intuitiv si are o viteza de incarcare rapida, utilizatorii se vor simti confortabil si nu vor fi tentati sa paraseasca site-ul pentru a merge la altii. Daca aceste probleme depasesc cunostintele dvs., puteti cauta ajutor, cum ar fi cel furnizat pe site-ul Seoaccounts.net.