Share Button

Un modul Touch ID de a doua generatie face detectarea amprentelor digitale de doua ori mai rapida, iar procesorul de 64 de biti A9 din cele doua dispozitive este cu 70% mai rapid la sarcinile procesorului si cu 90% mai rapid la sarcinile GPU decat procesorul A8 din iPhone 6 si 6 Plus . Un coprocesor de miscare integrat M9 permite noi functii, cum ar fi functionalitatea “Hey Siri” intotdeauna.

Cu telefoanele iPhone 6s si 6s Plus, Multi-Touch a fost extins pentru a cuprinde oa treia dimensiune printr-o caracteristica 3D Touch si Apple numeste acest “viitorul Multi-Touch”. In plus fata de recunoasterea amprentei, senzorii din iPhone pot recunoaste, de asemenea, presiunea, permitand o gama de noi gesturi de comenzi rapide, pe care Apple le numeste “Peek” si “Pop”. Un nou motor Taptic ofera feedback tactil ori de cate ori se utilizeaza gesturile bazate pe presiune.

Majoritatea upgrade-urilor “S” ale anului includ imbunatatiri ale camerelor, iar iPhone-urile 6s si 6s Plus nu fac exceptie. Ambele dispozitive au o camera de 12 megapixeli cu unele imbunatatiri interne pentru a pastra precizia culorii si a accelera autofocalizarea. IPhone 6s Plus are stabilitate optica a imaginii, in timp ce iPhone 6s nu. Utilizatorii spun ca un avantaj este ca gasesc in fiecare oras servicii de inlocuire display iPhone 6S.

Cu camera imbunatatita, video de 4K la 30 FPS este acceptat, iar iPhone-urile pot capta panorame de 63 megapixeli. Exista o camera FaceTime cu o fata de 5 megapixeli, cu o caracteristica True Tone Retina Flash care lumineaza ecranul iPhone chiar inainte de fotografiere.

Cea mai noua caracteristica bazata pe camera disponibila pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus este Live Photos, o functie care surprinde 1,5 secunde de miscare inainte si dupa fotografiere pentru a afisa animatii si sunet scurt atunci cand este utilizat un gest 3D Touch o imagine. Imaginile Live sunt concepute pentru a adauga un sentiment de vitalitate si viata fotografiilor.

Cand vine vorba de conectivitate, vitezele LTE si Wi-Fi au fost imbunatatite. Cu LTE Advanced, LTE este de doua ori mai rapida, pana la 300 Mb / s, iar 23 de benzi LTE sunt acceptate. Comparativ cu iPhone-urile de generatie anterioara, iPhone-urile 6 si iPhone 6 Plus sunt de doua ori mai rapide atunci cand sunt conectate la Wi-Fi, vitezele Wi-Fi de pana la 866 Mb / s.

IPhone 6s a fost reusit de iPhone 7 si iPhone 8 si are acum doua generatii vechi. Acesta este pozitionat ca dispozitivul Apple de la capatul inferior disponibil la un punct de pret mai accesibil alaturi de iPhone SE.

In dispozitivele care au degradat bateriile litiu-ion, Apple a introdus caracteristici de gestionare a energiei care pot incetini iPhone-ul in timpul perioadelor de varf de putere pentru a preveni oprirea neasteptata.

optimizare seo Braila

Apple a introdus pentru prima data caracteristicile de gestionare a consumului de energie in iOS 10.2.1, dar problema a primit o atentie suplimentara la sfarsitul anului 2017 dupa ce a devenit clar ca gestionarea energiei implica incetinirea iPhone-urilor cu baterii care ruleaza la un nivel sub-optim.