missgrey.ro
Share Button

Exista un mit conform caruia o rochie de seara trebuie sa aiba o lungime de peste genunchi. In fapt, nu este o regula anume in acest sens. Rochia de seara are anumite atribute si trebuie sa corespunda cu anumite specificatii – realizata dintr-un material calitativ, sa se potriveasca siluetei in cauza, sa aiba o culoare potrivita si asa mai departe.

Din fericire, exista pe piata numeroase optiuni de rochii de seara scurte, dintre care fiecare femeie poate alege dupa bunul plac si dupa considerentele proprii. Dar care este lista de prioritati cand vine vorba de o astfel de alegere?

Lungimea, prea putin importanta

Mai cu seama daca ai si picioare frumoase si esti in avantaj din acest punct de vedere ar trebui sa pui aceasta zona in vedere. Alege si o rochie de o lungime mai scurta, medie, atat timp cat pastrezi linia decentei. Cum ar fi daca toate prezentele feminine ar purta rochii lungi? Este nevoie si de diversitate si pana la urma eleganta unei femei nu consta in asta, ci in atitudinea ei si in stil.

Mai multa libertate de miscare

Chiar daca femeile se bazeaza pe ideea ca o rochie lunga este si mai confortabila, cand vine vorba de libertatea miscarilor o rochie mai scurta este mai avantajoasa. Indiferent de tipar, va fi mai confortabil purtata, avand in vedere ca zona picioarelor este libera. Asta nu inseamna totusi ca esti limitata in optiuni, caci rochiile de seara scurte pot fi de asemenea variate.

De la clasica linie de tip A si pana la cele cu croi lejer, plisata, cu talie inalta, dreapta si tot asa astfel de rochii se prezinta intr-o diversitate multumitoare.

Stilul sexy

O rochie mai scurta atrage privirile automat. Poate fi si o modalitate mai eficienta de a masca unele zone ale corpului, unde nu doresti sa scoti in evidenta linia siluetei. Asadar, vei alege o rochie mulata, cand esti mandra de formele tale, o rochie de seara scurta cu un croi mai larg, spre exemplu o linie dreapta, cand doresti sa optezi pentru un stil mai simplu si sobru.

Asociate corespunzator cu anumite detalii, insertii de material spre exemplu cu dantela sau broderie, astfel de tinute devin potrivite a fi purtate atat la un eveniment de zi, precum si la unul de seara. Spre exemplu pentru participarea la o nunta ce nu iti permite sa mai schimbi garderoba, o singura rochie aleasa se poate preta pentru ambele momente din zi, cu mici exceptii.

Regula de balans spune ca daca o rochie este scurta, va compensa cu partea de sus, ce nu are spre exemplu decolteu. Pastreaza un echilibru si daca o lungime de acest gen este aleasa, atunci nu combina tinuta cu sclipici, alte decupaje.

O recomandare de magazin unde vei gasi optiuni dintre cele mai diverse se refera la dyfashion.ro. Gasesti aici preturi la fel de diversificate, pentru a alege conform cu preferintele tale, conform cu bugetul tau, totul raportat si la trendurile acestui an. Pentru a te hotari poti sa faci si o comparatie cu modelele de rochii midi sau lungi, pe care le vei regasi tot in cadrul acestui magazin online.