Share Button

Majoritatea masinilor noi dispun de navigatii auto care le sunt de mare ajutor soferilor. Acestea includ diferite aplicatii care sporesc confortul soferului pe tot parcursul drumului. Pe langa GPS-ul deja cunoscut, navigatiile mai dispun si de alte aplicatii care permit vizionarea filmelor, serialelor, clipurilor, ascultarea pieselor preferate sau chiar aplicatii Social Media. Ajutorul soferilor vine din partea sistemului de navigatie auto din mai multe motive.

De multe ori cei care vor sa beneficieze de un sistem de navigatie se gandesc la schimbarea masinii. Acest lucru cu siguranta nu este solutia. O investitie de acest tip este foarte mare si o poti diminua cu achizitionarea unui sistem de navigatie android de pe navigatiiandroid.ro. Site-ul pune la dispozitia clientilor navigatii pentru majoritatea marcilor si modelelor de autoturisme.

Instalarea unui sistem de navigatie intr-o masina care nu dispune de acesta nu presupune nicio modificare. Bordul nu necesita ajustat, iar navigatia vine cu toate cablurile necesare pentru montaj. Navigatia se va potrivi perfect in habitaclul bordului, fara sa necesite ajustari. In plus, bateria masinii ramane neschimbata! Navigatia preia comenzi de pe volan, iar odata inchis contactul, navigatia nu va continua sa functioneze.

Un alt beneficiu pentru soferi al unui astfel de sistem este conducerea economica si responsabila. Navigatiile Android au capacitatea de a arata in bord cat de mult carburant este consumat la apasarea pedalei de acceleratie. Pe un drum mai lung vei observa cat de mult se consuma atunci cand accelerezi prea mult. Aceasta este o modalitate excelenta de a conduce mai responsabil si mult mai economic.

optimizare seo Braila

Navigatiile de pe site-ul navigatiiandroid.ro au sisteme de operare Android, ceea ce permite utilizarea lor asemeni telefoanelor sau tabletelor. Tot ce faci pe telefon vei putea face si pe navigatie, inclusiv sa preiei si sa initiezi apeluri. Pe langa aceste functii, mai poti viziona seriale sau filme pe Netflix, HBO GO, clipuri pe YouTube, sa navighezi pe Facebook, Instagram si numeroase alte aplicatii. Tot ce ai pe telefon se regaseste si pe navigatie.

Impreuna cu sistemul de navigatie comandat vei primi si o camera de marsarier. Camera de marsarier este ideala pentru locurile in care este greu de parcat cu spatele, dar si in trafic pentru cei care stau prea aproape. Cert este ca iti va fi de ajutor oriunde vei merge cu masina.

Fiecare sofer isi doreste sa aiba parte de maxim confort atunci cand conduce. De asemenea, relaxarea din parcare este si ea absolut necesara. In ambele cazuri este foarte utila o navigatie. Pe langa faptul ca GPS-ul te va conduce pe rute sigure la destinatie, atunci cand opresti masina te poti relaxa vizionand un film sau serial.

missgrey.ro

Si pentru cei mici navigatia este excelenta! Le poti pune desenele favorite si in acest fel vei scapa complet de galagie sau agitatie pe timpul drumului. Un sistem de navigatie auto nu poate avea dezavantaje. Bateria masinii nu este consumata extra, vei putea conduce mai mult timp si vei stii anterior la ce drum pornesti.