missgrey.ro
Share Button

Caracteristicile Cat S60

Pentru un telefon de acest calibru si cost, ne asteptam la un SoC mai bun decat Qualcomm Snapdragon 617, care este in general vazut pe smartphone-urile de baza. Este destul de capabil insa, atunci cand vine vorba de multitasking si de a rula aplicatii obisnuite.

De asemenea, beneficiati de 3 GB de memorie RAM si 32 GB de spatiu de stocare, care sunt suficient de decente. 4G functioneaza bine si telefonul suporta si VoLTE. Alte specificatii includ Wi-Fi b / g / n cu banda dubla, Bluetooth 4.1, USB-OTG, NFC, radio FM, GPS si suita obisnuita de senzori. Pentru reparatii telefoane Bucuresti, intra pe Service-Gsm.ro.

Desi specificatiile de pe site nu mentioneaza in mod specific caracteristici precum un barometru si un giroscop, aplicatiile de diagnosticare par sa le detecteze. Pentru software, Cat S60 nu are cea mai recenta si cea mai buna versiune de Android, dar cel putin obtineti o versiune aproape de stoc a Android Marshmallow.

Aplicatiile native Google sunt folosite pentru a gestiona majoritatea sarcinilor de aici. Puteti obtine unele aplicatii terta parte, cum ar fi AVG Antivirus, File Commander, OfficeSuite si Zello, care este o aplicatie walkie-talkie ce utilizeaza date Wi-Fi sau mobile pentru a trimite mesaje vocale.

Exista cateva aplicatii de la Cat in sine, cum ar fi Hike, care este perfecta pentru alpinisti sau excursionisti, care urmaresc prea multe lucruri deodata, cum ar fi nivelul presiunii aerului, altitudinea, temperatura si orientarea busolei intr-un format usor de citit.

App Toolbox este un magazin de aplicatii personalizat, care va arata aplicatii in diferite categorii, inclusiv constructii, sport, agricultura etc. Mobile Assistant este alimentat de IBM Watson si va permite sa tastati sau sa adresati intrebari despre telefon, lucru care functioneaza destul de bine pentru intrebari de baza. S60 ofera, de asemenea, suport Waves MaxxAudio, care ajuta la cresterea volumului de la difuzoare.

Performanta S60 si camera foto

Ca smartphone Android, Cat S60 face o treaba destul de buna. Nu se incalzeste mult cand este stresat, iar calitatea apelului este destul de buna. Telefonul functioneaza ca orice alt smartphone principal cu specificatii similare, asa ca este frumos sa vezi ca aceasta functionalitate nu a fost compromisa in favoarea altor aspecte. Redarea media este destul de buna, desi rezolutia este limitata la 1080p.

Corpul exterior, de asemenea, tine bine impotriva zgarieturilor si loviturilor, in ciuda utilizarii noastre intense. Camera termica este realizata de FLIR, iar un purtator de cuvant al companiei ne spune ca modulul utilizat in S60 are specificatii foarte asemanatoare cu FLIR C2, care este camera termica autonoma a companiei. Exista o aplicatie dedicata camerei termice, care va ofera optiuni cum ar fi palete schimbabile, capacitatea de a vizualiza si inregistra temperaturi la fata locului si temperaturile minime, maxime si medii ale scenei.

Aplicatia va permite sa inregistrati fotografii, videoclipuri, momente de timp si panorame. Am observat un pic de intarziere, vederea live nu pare sa se reimprospateze destul de repede.

O alta problema a fost ca imagistica termica si imaginea reala nu se potrivesc intotdeauna in mod corespunzator, fortandu-va sa re-calibrati aplicatia din cand in cand. Cazul de utilizare pentru o astfel de caracteristica este cel mai adecvat pentru profesionistii care lucreaza in medii in care temperatura necesara trebuie constant verificata si mentinuta. Aceasta ar putea include serviciile de pompieri sau inginerii de teren, care ar trebui sa verifice izolarea unei cladiri, de exemplu.

optimizare seo Braila