missgrey.ro
Share Button

Castile Bluetooth sunt discutate de ceva timp, mai ales dupa introducerea castilor wireless cu capabilitati de reducere a zgomotului. De exemplu, iPhone 7 este primul dispozitiv Apple fara mufa pentru casti. Prin urmare, alegerea utilizatorului este o casca Bluetooth sau un adaptor prin priza Lightning. Odata cu aparitia iPhone 7, castile wireless AirPods de la Apple au devenit si ele mai mari.

Acestea arata ca o casca veche, dar nu exista cablu. O alta pereche de casti foarte buna sunt casti audio wireless cu noise cancelling Bose Headphones 700. Intrebarea este acum cat de bune sunt castile wireless si daca aceasta inovatie va fi populara pe termen lung.

O trasatura a castii traditionale care i-a afectat pe oameni pana acum este cablul, care este intotdeauna innodat. Fie ca sunt infasurate cu grija in prealabil pentru a minimiza riscul de innodare, fie ca sunt pur si simplu aruncate in buzunar. Rezultatul a fost intotdeauna acelasi. Acest lucru nu se va mai intampla cu castile wireless.

Acest avantaj poate economisi timp si rabdare. Daca unei persoane ii place muzica prin casti la serviciu, in atelier, in bucatarie sau la birou, foloseste casti wireless. Aceasta trebuie doar sa puna smartphone-ul in apropiere, iar apoi se poate misca liber, fara a fi nevoit sa se incurce cu cabluri. Desigur, castile wireless sunt deosebit de utile pentru sport.

optimizare seo Braila

Un alt avantaj este ca aceste casti wireless nu vor mai fi deteriorate prin deconectarea cablului. Acest lucru se intampla des, in special pentru modelele de casti ieftine. Desigur, multi oameni au incercat sa repare cablul la un moment dat pentru a-l face sa functioneze din nou.

Acele vremuri sunt acum un lucru din trecut. Practic, Bose a introdus castile wireless pentru a face toate actiunile de ascultare a muzicii placute. Conexiunea pentru casti nu mai exista. In general, acesta este un alt avantaj al inovatiei: daca acel cablu nu mai exista, nu este necesara nici o reparatie. Din pacate, defectiunea mufei castilor se intampla mai des.

Poate ca nu toata lumea a auzit de reducerea zgomotului in casti. Persoanele care folosesc casti stiu adesea despre ce este vorba. Zgomotul deranjant din mediul inconjurator trebuie filtrat in mod activ pentru a se asigura ca placerea de a asculta nu este perturbata. Fie ca este vorba de fosnetul strazii sau de zgomotul tramvaiului, muzica fara zgomot ambiental suna mai bine. Atentie la faptul ca ANC nu inseamna „reducere a zgomotului”.

Castile potrivite vor reduce in esenta zgomotul, dar aceasta nu este o reducere activa a zgomotului. Activ inseamna ca, cu ajutorul anti-sunetului, zgomotul ambiental nu va ajunge in canalul urechii. Apropo, reducerea activa a zgomotului, ANR, este aproape la fel.

Castile wireless sunt foarte bune si nu sunt scumpe. Mai ales daca ar trebui sa fie de o calitate rezonabila. Asadar, la cel putin 1700 RON, oricine se poate bucura de cele mai bune si mai atractive casti de pe piata.

Cu ajutorul celor mai bune casti wireless prin bluetooth vei reusi sa ai o experienta foarte buna in momentul in care vrei sa asculti muzica preferata.