missgrey.ro
Share Button

Daca doriti sa va schimbati telefonul, nu ar fi o idee rea aceea de a opta pentru un model de la Allview, precum A9 Lite de exemplu. De ce? Ei bine, discutam despre un smartphone ieftin, dar care dispune de specificatii decente, si care va pot satisface cerintele.

Persoanele care isi doresc un asemenea dispozitiv, cu siguranta au anumite intrebari despre aceste dispozitive, iar in continuare vom aborda acest subiect.

Cum pot reseta telefonul la setarile din fabrica?

Pentru a reseta dispozitivul la setarile initiale, urmati urmatorii pasi: Meniu-> Setari -> Copie de rezerva si resetare-> Resetare la setari din fabrica-> Resetare telefon.

Cum pot vizualiza aplicatiile incepute recent?

Pentru a vizualiza aplicatiile initiate recent, trebuie sa apasati tasta din stanga marcata cu un patrat pana cand vor aparea filele aplicatiilor incepute recent. Pentru a le inchide, trebuie sa glisati la stanga pe fiecare fereastra.

Cum pot accesa mai multe informatii despre telefon (nivelul bateriei, starea cartelei SIM, informatii IMEI)?

Pentru a vedea mai multe informatii despre telefon (nivelul bateriei, starea cartelei SIM, informatii IMEI), accesati Meniu-> Setari-> Despre telefon-> Stare.

Cum pot folosi un alt lansator decat cel preinstalat?

Lansatorul telefonului poate fi schimbat folosind o aplicatie de profil pe care o puteti descarca de pe Play Store.

Cum pot proteja un asemenea smartphone?

Daca achizitionati un dispozitiv Allview A9 Lite, cu siguranta trebuie sa va ganditi la prevenirea defectiunii acestuia, astfel ca este necesar sa cumparati o foloe de protectie pentru ecran, iar astfel nu va mai fi necesara o inlocuire display Allview A9 Lite, in urma unui impact. Daca telefonul este pastrat si intr-o husa compatibila, cu atat mai bine.

Cum sterg aplicatiile preinstalate?

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate, dar pot fi dezactivate, urmand urmatorii pasi: Meniu-> Setari-> Setari avansate-> Aplicatii-> Toate-> Selectati aplicatia dorita-> Dezactivati.

Cum pot face o copie de rezerva pentru agenda telefonica, SMS si apeluri?

Pentru a face backup, va rugam sa urmati pasii urmatori: Meniu-> Setari-> Copie de rezerva -on sau din aplicatia dedicata „Creati o copie de rezerva”.

De ce unele functii APK nu functioneaza in consecinta?

Multe aplicatii sunt propuse si furnizate de dezvoltatori fara teste de compatibilitate anterioare cu sistemele de operare si configuratiile hardware ale diferitelor modele de produse, astfel incat pot exista anumite documente APK care nu sunt complet compatibile cu dispozitivul dumneavoastra.

Cum dezactivez textul predictiv sau corectorul ortografic?

Pentru a dezactiva aceasta caracteristica, trebuie sa faceti urmatorii pasi: Meniu-> Setari-> Limba si introducere text-> Verificator ortografic-> Dezactivat si pentru text predictiv Meniu-> Setari -> Introducere limba si text-> Tastatura Google- > Verificator ortografic-> Activare / oprire in functie de preferinte.

Cum pot activa sau regla vibratia tastei?

optimizare seo Braila

Vibratia este setata in mod implicit in tastatura Google. Pentru a regla intensitatea vibratiilor in timp ce apasati tastele, trebuie sa faceti urmatoarele: Meniu Acces-> Setari-> Setari avansate-> Limba si introducere-> Apasati pe „Tastatura Google” -> Selectati „Preferinte” -> Vibratii rezistenta la apasarea tastelor-> Selectati o valoare mai mare de 30 ms-> Vibratia se va resimti.