missgrey.ro
Share Button

Atunci cand ne gandim la o husa de telefon, primul lucru pe care il avem in vedere este protectia acestuia. Astfel, pe cat au devenit de performante si de rapide, telefoanele au devenit extrem de vulnerabile.

Iar primul lucru pe care il avem in vedere sunt socurile. Indiferent ca vorbim de loviturile pe care le poate suporta in geanta sau de o simpla cazatura pe gresia din bucatarie, telefonul este extrem de sensibil, iar acestea ii pot fi fatale.

Cel putin la nivelul ecranului, loviturile pot avea efect devastator, daca nu sunt luate masurile de protectie adecvate. Insa, dincolo de protectie, telefonul nostru are nevoie si de o fata aratoasa. Astfel, cel putin pentru doamne, aspectul telefonului este de multe ori mai important decat functionalitatea.

Acesta este motivul pentru care putem opta pentru huse iphone xr de telefoane care sa ne personalizeze gadgetul proaspat achizitionat. Ce optiuni avem insa, din multitudinea de modele si materiale existente pe piata?

Materiale conventionale

In primul rand, unul dintre criteriile care primeaza in alegerea unei huse telefon este pretul. Daca acesta este unul convenabil, atunci si sansele de a achizitiona o husa potrivita cresc.

Iar la preturi accesibile avem astazi materiale conventionale precum plasticul sau siliconul, care ne pot oferi o protectie adecvata telefonului nostru. Mai mult, acestea au avantajul sa sunt extrem de versatile, putand fi construite si personalizate foarte usor pentru tipul nostru de aparat. Din acest punct de vedere, aproape fiecare model de telefon isi gaseste astazi si un model de husa 360 magnetica iphone xr adecvat.

Pret scazut

In ceea ce priveste preturile, si acestea sunt pentru toate buzunarele. Daca dorim o husa clear view iphone xr de telefon ieftina, putem opta pentru una din material plastic, extrem de comuna.

Preturile pe site-urile de specialitate pornesc de la 30-40 de lei, dar sunt si cazuri in care o husa poate costa mult mai mult. Din acest punct de vedere, site-urile specializate in comercializarea de huse telefoane sunt astazi mai cautate decat magazinele in fizic, tocmai datorita preturilor competitive pe care le ofera.

Culoarea casei tale

Nu in ultimiul rand, husele din materiale ieftine iti ofera posibilitatea personalizarii facile. Astfel, materiale precum plasticul sau siliconul pot fi usor imprimate cu modele si decoratiuni dintre cele mai diverse si intr-o gama larga de nuante.

optimizare seo Braila

Nu in ultimul rand, pe o astfel de husa putem pune orice fotografie dorim. Daca avem o perdea favorita sau o marmura cu striatii si nuante rare in casa, putem imprima o replica a acesteia si pe husa telefonului nostru.