Share Button

Cele mai bune accesorii pentru iPhone 6

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai bune accesorii gsm pentru telefoanele inteligente din zilele noastre? In cele ce urmeaza, vom incerca sa facem lumina in aceasta privinta, vorbind despre cele mai bune accesorii gsm pentru iPhone 6.

S-a vorbit si se vorbeste in continuare destul de mult despre noul telefon de la Apple, iPhone 6. Acesta este o piesa de tehnologie destul de scumpa, pe care aproape toata lumea si-o doreste. Iata care sunt cele mai bune accesorii pentru Apple iPhone 6.

1. Carcasa Apple iPhone 6
Carcasele disponibile pentru Apple iPhone 6 sunt mai populare ca niciodata, si sunt accesorii extraordinare pentru un astfel de dispozitiv. Carcasele pentru astfel de telefoane sunt disponibile intr-o gama larga de culori, forme si personaje de desene animate. Carcasele fabricate de Apple pentru iPhone protejeaza telefonul de colectarea de praf, il apara de diferitele zgarieturi si ii pastreaza aspectul original.

optimizare seo Braila

2. Carcasa Apple iPhone 6 cu clema pentru curea
O astfel de carcasa facuta pentru a fi purtata la curea, realizata special pentru cel de-al saselea model de iPhone creste in popularitate pe zi ce trece. Aceasta are cateva caracterisitici similare cu carcasa Apple iPhone 6, insa exista cateva diferente notabile.

Aceasta carcasa pentru curea, realizata de Apple, prezinta o inchidere magnetica destul de puternica, care mentine dispozitivul in siguranta, o clema pentru curea si o bucla pentru curea, care adauga siguranta. Bucla curelei este o caracteristica optionala. Interiorul acestei carcase este captusit cu un material moale pentru a se asigura ca ecranul iPhone-ului nu se deterioreaza.

3. Casti cu anulare a zgomotului de la Apple
Ascultati melodiile favorite asa cum nu ati mai facut-o pana acum. Apple ofera casti OEM cu anulare a zgomotului pentru noul iPhone 6. Odata ce ati descarcat iTunes prin intermediul magazinului Apple, ii puteti asculta pe toti artistii preferati, dar si toate cantecele favorite.

Aceste casti sunt disponibile intr-o varietate de culori, nu sunt foarte scumpe, pot controla redarea de muzica si pot raspunde si declina apelurile telefonice, va permit sa mergeti la urmatoarea melodie si sa puneti pauza ori de cate ori aveti nevoie.

4. Incarcatorul pentru iPhone 6 realizat de Apple
Un accesoriu pe care utilizatorii Apple il cumpara mai mult de o data este incarcatorul. Producatorii Apple au mai mult de un tip de incarcator. Exista incarcatoare de perete, de masina si de computer si sunt disponibile intr-o varietate de culori.

Incarcatoarele de perete sunt proiectate pentru a incarca iPhone-ul in interiorul unei resedinte. Incarcatorul de masina este folosit pentru a incarca telefonul atunci cand calatoriti. Incarcatoarele de computer incarca iPhone-ul via USB prin portul USB al computerului.

missgrey.ro

5. Bateria iPhone 6
Bateriile pentru iPhone 6 pot fi sensibile. Punerea bateriilor pe anumite blaturi (tejghele) poate duce la scurgerea energiei si chiar la defectiunea acestora. Bateriile create de Apple pentru seria iPhone sunt de cea mai buna calitate, includ mai mult timpe de convorbire decat alte baterii si reduc riscul de incendiu sau arsuri.