Share Button

Anvelope de iarna in anotimpul receAnvelopele de iarna sunt cele mai importante lucruri pe care le poti avea pe masina ta in acest sezon rece. Nu conteaza cat de buna e masina, cati cai putere ai, daca e tractiune pe fata sau pe spate, daca umbli doar in oras sau si inafara, ai nevoie de anvelope de iarna.

Fara ele ai sanse mari sa faci un accident sau si mai rau sa implici si pe altii intr-un accident din cauza nepregatirii tale. In Timisoara gasesti anvelope de iarna la Selgros, daca masina ta nu este echipata cu anvelopele potrivite, nu mai amana si cumpara acum anvelope de iarna!

Multi soferi asociaza sezonul rece, iarna cu zapada, astfel, ai nevoie de anvelope de iarna doar daca este iarna cu adevarat, adica daca ninge, daca este zapada pe carosabil. Fals!

Zapada este doar o parte din ecuatie, insa nu doar din cauza ei anvelopele de vara nu fac fata in timpul sezonului rece, problema este temperatura.

Anvelopele de iarna si cele de vara sunt realizate din compusi diferiti, fiecare in parte facute in asa fel incat sa aibe performante optime intr-un anumit climat. In momentul in care temperaturile scad sub 7 grade Celsius, cauciucul din anvelopele de vara nu mai se comporta potrivit pe sosea, manevrabilitatea scade, distanta de franare creste, nu mai ai acelasi contorl asupra masinii.

Pe cand anvelopele de iarna sunt create special pentru aceste temperaturi, ofera performenate optime in aceste conditii.

E foarte usor sa derapezi iarna, sa pierzi controlul masinii in curbe, sa ramai impotmolit, sau sa ajungi intr-un sant. Ai nevoie de tot ajutorul posibil pentru a nu avea incidente in trafic, asa ca de ce sa iti risti viata si masina cu anvelope de vara iarna?

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

optimizare seo Braila