Share Button

Gunther-Tore Romania a fost infiintat in anul 2003, desi brandul german a fost creat inca din 1995. Avand o experienta de 40 de ani in domeniul productiei de usi de garaj, Gunther-Tore s-a impus pe piata de profil, devenind lider in domeniul sau de activitate.

Din momentul infiintarii sale si pana in prezent, Gunther-Tore si-a format si isi pastreaza traditia lucrului bine facut, cu accent pe inovatie si imbunatatirea continua a produselor in functie de cerintele si necesitatile clientilor sai.

Usi de garaj Gunther-Tore seria Trend si Clasic

Gunther-Tore ofera o gama de produse formata din doua serii: Trend si Clasic, dintre care poti alege in functie de necesitatile si bugetul de care dispui.

Usi de garaj seria Trend

Usile de garaj Gunther-Tore din seria Trend au o grosime de 40 de mm, feronerie de otel zincat si sunt recomandate pentru zonele cu clima rece sau temperata. Aceste modele de usi pot fi achizitonate la preturi accesibile si nu includ costuri aditionale pentru sistemele de sigurante. Gunther-Tore iti pune la dispozitie un pachet standard in care este inclus sistemul cu arcuri cu o durata sporita de viata, rezistand la un maxim de 25.000 de cicluri de inchidere si deschidere.

Usile de garaj din seria Trend pot fi folosite oricand in conditii de siguranta. Ele sunt echipate cu un sistem de blocare menit sa impiedice caderea usii in cazul ruperii arcurilor.

De asemenea, usile de garaj din aceasta serie functionare deosebit de silentios, datorita rolelor cu rulmenti capsulati, rezistenti la conditii de umiditate si praf.

Usi de garaj seria Clasic

Avantajul usilor de garaj Gunther-Tore din seria Clasic este ca asigura o izolare perfecta datorita panourilor de 45 mm. Aceste modele sunt dotate cu suporti de role si balamale intermediare din otel inox, iar contrabalansarea greutatii se realizeaza cu arcuri de torsiune sau de intindere. De asemenea, pot avea dimensiuni maxime de 6000 x 3000 de mm.

Acest model de usi este folosit mai ales in tarile nordice, fiind instalat cu succes in Norvegia, Danemarca sau Finlanda.

Modele de usi de garaj Gunther-Tore din seria Clasic au o rezistenta sporita la intemperii, in special la actiunea vantului. Acest lucru se datoreaza  grosimii mari a panourilor sandwich, care dau rezistenta si stabilitate.

O usa de garaj trebuie sa fie o investitie pe termen lung. Pentru usi de garaj de cea mai buna calitate, cu o durabilitate sporita in fata actiunii mediului extern si cu siguranta garantata, alege Gunther-Tore! Mai multe detalii despre serviciile si gama completa de produse oferita compania germana iti sunt puse la dispozitie aici.

missgrey.ro