Share Button

Fiecare femeie isi doreste sa arate impecabil mereu, iar pentru asta fiecare mic detaliu in parte conteaza, iar aici de exemplu putem sa amintim si genele, pe care femeile de obicei pun mare pret.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba gene lungi si frumoase, au posibilitatea de a opta pentru serul de gene Bonilash, care este un tratament testat atat oftalmologic cat si dermatologic, si care este ideal pentru sustinerea sanatatii si vitalitatii genelor.

Se spune despre acest ser pentru gene, ca are rezultate impecabile dupa doar 12 saptamani de utilizare, asa ca femeile care isi doresc gene impecabile ar trebui sa uite de toate trucurile efectuate pana acum fara succes, si ar trebui sa opteze pentru serul de gene Bonilash.

Pentru a putea fi demonstrate eficienta serului de gene, acest produs a fost testat pe 26 de femei, care aveau varsta cuprinsa intre 24 si 41 de ani, studiu efectuat de catre specialisti, iar serul de gene a uimit prin eficienta sa.

Acest produs este ideal pentru genele doamnelor si ale domnisoarelor datorita faptului ca are la baza sa substanta activa bimatoprost, care este un stimulant puternic si eficient in cresterea genelor.

Aceasta substanta actioneaza asupra genelor iar efectul este pozitiv asupra lungimii si grosimii acestora, dar stimuleaza si cresterea numarului de gene, stimuleaza si fortificarea si sanatatea acestora, dar si intensitatea culorii lor naturale.

Serul de gene Bonilash este compus din ingrediente selectate foarte atent, care intaresc fibra si radacina firului, si care au rolul de a amplifica sinteza keratinocitelor din radacina firului, iar astfel ingredientele din serul acesta pentru gene ajuta la imbunatatirea starii genelor, la accelerarea cresterii lor, dar si la indesarea si ingrosarea structurii firelor.

optimizare seo Braila

Ce este foarte important de precizat referitor la acest ser pentru gene, este faptul ca nu este dureros, iar aplicarea sa poate sa fie placuta.

Femeile care si-ar dori sa foloseasca acest ser pentru gene, insa care au o oarecare teama, nu trebuie sa aiba retineri, pentru ca s-a constatat faptul ca serul Bonilash indeplineste toate conditiile de siguranta atat din punct de vedere cosmetic, cat si din punct de vedere al sanatatii.

In ciuda faptului ca s-au efectuat o multime de teste referitor la acest produs, este totusi important ca femeile care sunt hipersensibile la oricare dintre ingredientele acestui produs, sa nu foloseasca serul de gene.

Deasemenea, este foarte important de mentionat faptul ca in cazul femeilor care sufera de afectiuni cornice ale ochiulor, inainte de a utiliza serul de gene, sau oricare alt produs pentru stimularea cresterii genelor, ar trebui sa consulte medicul specialist.

Mai este iarasi foarte important de precizat faptul ca acest produs nu trebuie aplicat pe pielea iritata sau deteriorate, iar in situatia in care apar reactii adverse precum iritarea sau inrosirea pielii, tratamentul trebuie interupt.

Un amanunt foarte important iarasi de amintit este faptul ca acest tratament pentru gene nu trebuie urmat de catre femeile insarcinate, de catre femeile care alapteaza sau de catre cele care urmeaza tratament de chimioterapie.

In rest, orice femeie poate urma acest tratament, care in mod evident va avea rezultate spectaculoase in doar 12 saptamani.