Share Button

Pentru cei care inca nu stiu, inelele de logodna se poarta inca din cele mai vechi timpuri, din antichitate mai exact, atunci cand erau purtate de catre egipteni. Acestea au fost apoi adoptate si de catre greci si romani. Romanii au purtat inelele pe al patrulea deget de la mana stanga deoarece prin acest deget trece vena amoris considerata vena dragostei, care ajunge direct la inima.

Inelele de logodna se poarta si astazi si sunt considerate a fi un simbol al iubirii, si ne arata faptul ca femeia care poarta inelul, urmeaza sa se casatoreasca.

Ei bine, barbatii indragostiti si care sunt decisi sa faca marele pas, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre Royal Diamante, pentru a alege inele de logodna cu diamante. Pentru a veni in ajutorul barbatilor care cauta inele de logodna cu diamante la acest magazin online, vom preciza cateva dintre cele mai importante detalii pe care acestia trebuie sa le aiba in vedere.

Culoarea diamantului are o importanta aparte, asa ca acest aspect trebuie luat in calcul cand se alege inelul de logodna. Culoarea unei diamant este clasificata pe o scara de la D (incolora) la Z (galben deschis), D fiind cea mai cautata varianta. Exceptia de la aceasta regula este pentru diamantele care poseda o culoare foarte rara sau neobisnuita, cum ar fi verde sau rosu. Mai multe optiuni de diamante colorate in mod obisnuit includ albastru, galben si roz.

Deasemenea, taierea diamantului are o importanta foarte mare. Taierea unui diamant nu se refera de fapt la forma sa, ci la felul in care piatra este taiata pentru a-si spori stralucirea, fie in forma profunda, fie mai adanca. Un diamant bine taiat ar trebui sa aiba o stralucire de vis si ar trebui sa reflecte usor lumina intern si extern.

Claritatea diamantului este extrem de importanta atunci cand vine vorba despre alegerea inelului de logodna. Claritatea se refera la numarul de incluziuni sau imperfectiuni minuscule, pe care le contine o piatra. Numai vizibile sub o lupa, aceste mici urme apar in aproape fiecare diamant si se formeaza atunci cand diamantul este cristalizat sub scoarta pamantului.

Caratele diamantelor au deasemenea o importanta foarte mare. Caratele reprezinta greutatea pietrei sau a pietrelor alese si este o modalitate de a masura valoarea inelului pe care il alegeti. In general, cu cat este mai mare caratul pentru o pentru o singura piatra, cu atat mai mult va costa si cu atat mai mare va arata mai bine, desi un diamant cu o taietura mai putin adanca poate aparea mai mare decat o piatra mai profunda taiat, care poate cantari de fapt mai mult.

optimizare seo Braila

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unui inel de logodna cu diamant.

Din fericire insa, la Royal Diamante se gasesc inele de logodna din aur alb, galben, roz, sau combinatii de doua tipuri de aur, cu diamante si de 9 kt, si de 14 kt, si de 18 kt, astfel incat cei care doresc sa faca marele pas, pot sa aleaga inelul perfect.