Share Button

Cred ca majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile, isi amintesc faptul ca in trecut, mai exact pe la inceputul anilor 2000, compania finlandeza Nokia, era pe primul loc in topul preferintelor utilizatorilor de telefoane mobile.

Dispozitivele scoase pe piata de acest producator in acele vremuri, erau cele mai performante, si aveau cel mai atractiv design pentru acele vremuri, iar Nokia se bucura de o popularitate asemanatoare cu popularitatea celor de la Samsung sau Apple in prezent.

Totul s-a schimbat insa, odata cu trecerea timpului, iar Nokia din cel mai mare producator de pe piata la un moment dat, a ajuns sa fie un simplu producator de telefoane mobile, pentru ca incetul cu incetul, alte branduri au inceput sa fie apreciate de catre utilizatori.

O posibila problema pentru aceasta situatie neplacuta in care s-au aflat si inca se afla cei de la Nokia, ar fi faptul ca acest brand, a ales sa utilizeze sistemul de operare Windows Phone, in timp ce Apple a ales mai inspirit sistemul de operare (iOS), in timp ce alti producatori precum Samsung de exemplu, sau Sony ori HTC, au optat pentru sistemul de operare Android.

optimizare seo Braila

Acest sistem de operare Android, este cel mai simplu sistem de operare, si totodata cel mai placut, motiv datorita caruia, dintre toti utilizatorii de telefoane mobile care au de gand sa isi cumpere un smartphone, cei mai multi aleg sa isi indrepte atentia spre telefoane care au acest sistem de operare.

Referitor la telefoanele mobile inteligente scoase pe piata de catre cei de la Nokia, putem mentiona faptul ca au fost cateva modele care din punct de vedere al designului aratau bine, insa in ceea ce priveste modul de functionare, nu erau foarte apreciate de catre utilizatori.

Se pare insa ca, si cei de la Nokia si-au dat seama in sfarsit de greselile pe care le-au comis in trecut, asa ca in prezent, incearca sa revina in top, scotand pe piata cateva modele de smartphone care vin cu sistemul de operare Android.

Cu siguranta, acum le va fi destul de greu sa concureze cu branduri precum Samsung, Apple, HTC, Sony, LG sau chiar si Huawei, insa nu se stie niciodata ce se va intampla in timp, si de ce nu, chiar putem spune ca sunt sanse ca Nokia sa revina candva acolo unde a fost in trecut, si anume sa fie cel mai important producator de telefoane mobile.

Daca vrei sa iti cumperi un smartphone de la acest producator, indiferent de faptul ca apreciezi istoria si traditia Nokia, sau pur si simplu ti se pare interesant un model de la acest brand, poti sa il alegi, insa trebuie sa ai grija mare de dispozitiv.

Pe langa un terminal Nokia, va mai trebui sa iti indrepti atentia sis pre Huse Nokia, si sa alegi un model de husa, care sa iti protejeze telefonul.

missgrey.ro

Acest accesoriu este foarte util in caz de impact, insa ajuta si telefonul sa nu capete un grad mare de uzura odata cu trecerea timpului.