Share Button

O pompă submersibilă este o pompă de apă care este complet scufundată în puțul de apă. Dacă utilizezi pompa multietajată submersibilă Zinith Italy 65kw, 266l/min, de exemplu, pentru pentru un puț de 100 de metri adâncime, poți alimenta cu apă o clădire cu etaje, o casă private, un mediu industrial.

Majoritatea pompelor submersibile au acționare electrică, dar există și pompe cu acționare electromecanică.  Pentru echiparea sistemelor autonome de alimentare cu apă a instalațiilor private, comerciale și industriale care nu sunt conectate la rețeaua centralizată de apă, sunt forate puțuri și sunt instalate pompe submersibile.

Ele furnizează apă curată din surse subterane către un sistem privat. Dispozitivul este un cadru impermeabil în formă de cilindru din oțel inoxidabil. Motorul cu rotorul și alte componente sunt situate în interiorul cadrului.

Pompa multietajată submersibilă Zinith Italy 65kw, 266l/min este plasată în puțul de apă la o adâncime de 100 m, ceea ce asigură răcirea naturală a pompei de funcționare. Suprafața structurii este închisă cu un cap, echipamentul este conectat la sursa de alimentare și apa poate fi extrasă.

De ce să alegi o pompă submersibilă multistrat?

Pompa de apă submersibilă are o formă specifică subțire care permite instalarea ei în puțuri înguste. Principiul de funcționare al unei astfel de instalații depinde direct de proiectarea acesteia. Pentru instalarea unui sistem separat de alimentare cu apă, pompele submersibile pentru puțuri trebuie achiziționate complet cu automatizare. Pompa trebuie introdusă într-un mediu lichid, iar comenzile sunt fixate într-un loc convenabil la suprafață.

Principalii indicatori care influențează alegerea dispozitivului sunt nivelul lichidului din structura hidraulică și adâncimea puțului. Pașaportul echipamentului de pompare trebuie să indice adâncimea de admisie a apei pentru care este proiectată pompa.

Dacă nu știi cât de adânc este puțul tău, este mai bine să îl măsori singur folosind un dispozitiv special sau o frânghie obișnuită. De asemenea, folosind frânghia (partea sa umedă), poți afla înălțimea coloanei de apă din fântână.

optimizare seo Braila

Alegerea echipamentului de pompare – Nevoia de apă

Alegerea echipamentului de pompare fără a cunoaște debitul, este pur și simplu imposibilă. În funcție de tipul de pompă, acest indicator poate fi în intervalul de 20-200 l / min. Calculul se face ținând cont de faptul că o persoană folosește 200 de litri de apă pe zi.

Prin urmare, o familie de patru persoane va avea nevoie de o pompă a cărei capacitate este în intervalul 30-50 l / min. Poți alege cea mai simplă pompă, doar dacă trebuie să oferi un debit mic de apă. Dacă, pe lângă alimentarea cu apă a casei, dispozitivul trebuie să mai asigure udarea grădinii, și atunci este necesară o pompă cu o putere și mai mare.

În acest caz, poți alege pompa multietajată submersibilă Zinith Italy 65kw, 266l/min, care are un debit maxim de 12.000 l/h și 200 l/min. Lungimea pompei este de numai 90 cm, iar diametrul de numai 10 cm. Pompa multietajată cu turbine dispune de o clasă de protecție sporită împotriva nisipului. În acest caz, pompa te poate deservi o lungă perioadă de timp.