Share Button

Vrei sa cumperi o pilota natur cu pene de gasca ? Va oferim o gama larga de pilote pentru toate ocaziile. Toate cu cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi de pe piata si intotdeauna de la cele mai bune marci.

Ce mai astepti sa cumperi pilotele tale preferate?

Modernul si elegantul merg mana in mana, cu pilotele din pene de gasca-  sunt un element decorativ, astfel incat dormitorul este de 10 si ne vor adaposti si noaptea in sezoanele de pauza  dar si vara… avem diferite tesaturi si calitati, astfel incat sa poti cumpara pilote de pat la cel mai bun pret.

Ingrijirea de baza a unei pilote

missgrey.ro

Ca sfat este important sa stii este cum sa ingrijesti corect pilotele: trebuie sa acorzi o atentie deosebita etichetei care vine pe spatele produsului, acolo poti vedea instructiuni specifice pentru spalare .. este foarte important sa respecti datele scrise si sa  poti pastra corect o pilota.

Trebuie sa spunem ca pilotele de pat nu sunt o piesa pe care trebuie sa o speli in mod regulat, in mod normal ar fi suficient sa le aerezi, sa eviti acumularea de praf si, mai presus de toate, sa le pastrezi intotdeauna uscate.

 Cum sa speli pilotele de pat?

Primul pas pentru a spala o plapuma este sa acorzi o atentie deosebita instructiunilor pe care ni le ofera producatorul, deoarece in functie de tesatura va fi spalata intr-un fel sau altul.

Daca pilota incorporeaza tesaturi rezistente, cum ar fi bumbacul, atunci il poti spala in apa calda, dar daca, dimpotriva, tesaturile sunt delicate, spalarea trebuie facuta manual (sau apeleaza la un serviciu de curatare).

Aminteste-ti sa utilizezi un sapun cu PH neutru in cazul in care plapuma va fi uzata de copii sau de oameni care au o alergie la detergenti sau dedurizatoare.

 Cum sa calci o pilota?

Pilotele  sunt un tip de imbracaminte de pat care se caracterizeaza prin faptul ca sunt mari, astfel incat utilizarea mesei de calcat obisnuite va fi dificila.

Cel mai bun lucru in aceste cazuri este ca plasezi pilota pe partea de sus a patului si sa calci  direct pe el.

Ce masuri ar trebui sa aiba pilotele din pene de gasca ?

Este una dintre principalele indoieli atunci cand dorim sa cumparam o pilota. Pentru a te orienta si sa poti alege pilota ideala pentru cele mai populare dimensiuni de pat, lasam acest ghid cu cele mai frecvente masuri:

  • Pat de 90:pilota de pat de 180 x 270 cm.
  • Pat de 105:pilota de 200 x 270 cm.
  • Pat de 135:pilota de 230 x 270 cm.
  • Pat de 150:pilota de 250 x 270 cm.
  • Pat de 180:pilota de 270 x 270 cm.

Dar aminteste-ti ca acestea sunt masuri orientative, nu uita sa verifici dimensiunea de cate ori cumperi.

De ce pilota din pene de gasca?

Este una dintre cele mai utilizate tipuri de asternuturi din lumea intreaga pentru versatilitatea si functiile sale multiple. Ele sunt de obicei realizate din tesut fin si sunt plasate pe pat oferind o senzatie placuta de fiecare data.