Share Button

Fiecare dintre noi am vrea sa ne cumparam cate un smartphone care sa fie extrem de performant, pentru a-l putea utiliza foarte mult timp, fara ca acesta sa se blocheze sau sa se strice foarte rapid.

Din pacate insa, telefoanele mobile inteligente care se regasesc pe piata in zilele noastre, sunt extrem de sensibile, iar din acest motiv ele se pot defecta foarte rapid, iar pentru remedierea problemei, va trebui sa le ducem la un service gsm.

Cel mai bine ar fi, ca atunci cand ai de gand sa iti cumperi un smartphone, sa optezi pentru un model iPhone al celor de la Apple, asta in conditiile in care, in ultimii ani, acest producator, impreuna cu Samsung, au fost cei mai apreciati producatori, iar telefoanele lor au fost tot timpul la mare cautare.

Ei bine, chiar si alegand un model de la Apple, tot exista riscul ca acesta sa se defecteze, si sa fie nevoie sa iti duci telefonul la un service de reparatii iPhone, pentru ca dupa cum am mai spus, telefoanele mobile care se regasesc acum pe piata, sunt extrem de sensibile.

Una dintre cele mai frecvente situatii intalnite de expertii care lucreaza la un astfel de service, este accea in care utilizatorul isi duce dispozitivul la service, pentru ca acesta are display-ul fisurat sau spart.

O astfel de situatie neplacuta, s-ar putea evita, in cazul in care utilizatorul si-ar fi protejat telefonul cu un geam de protectie din sticla, si cu o husa de protectie a dispozitivului.

Aceste accesorii se pot cumpara chiar si de la un astfel de service gsm, astfel ca acesta este inca un motiv pentru care tu ca si utilizator de smartphone, poti sa iti duci dispozitivul la service.

Sunt foarte multi utilizatori care sunt extrem de neglijenti, iar pe langa faptul ca isi scapa telefoanele pe jos iar acestea vor avea ecranul spart, mai au si ghinionul de a scapa dispozitivul in apa, iar apoi il vor duce la service pentru a fi reparat.

Asadar, si aceasta problema este cauzata fara doar si poate tot de neglijenta utilizatorului, care daca ar fi putin mai atent, ar putea preveni astfel de situatii neplacute.

Sunt insa si cazuri in care un iPhone are probleme legate de butonul home, care pur si simplu nu mai functioneaza, iar acesta trebuie inlocuit, sau sunt situatii in care butonul de pornire – oprire nu mai functioneaza, sau chiar si butoanele de volum intampina probleme, iar intr-o astfel de situatie, va trebui dus dispozitivul iPhone la service.

Ei bine, aceste situatii sunt destul de neplacute, iar reparatiile lor fac parte din categoria reparatii hardware, care pot avea loc intr-un service, insa trebuie mentionat si faptul ca in anumite situatii, un dispozitiv iPhone poate avea nevoie de reparatii software.

Reinstalarea sistemului de operare poate sa fie o astfel de reparatie, insa cazurile in care este nevoie de o reinstalare a sistemului de operare iOS, sunt destul de rare.

optimizare seo Braila

Tot din aceasta categorie de reparatii face parte si decodarea telefonului, sau deblocarea de retea, in cazul in care dispozitivul este codat pe o anumita retea.