missgrey.ro
Share Button

Cu totii tindem sa avem mare grija de telefoanele noastre pentru a nu se strica, a nu se sparge si altele, pentru ca ar inseamna o alta cheltuiala la un service gsm. Doar ca unele fie sunt inevitabile, fie nu sunt din vina noastra, dar tot este nevoie de o reparatie.

Dar atunci cand trebuie sa ducem telefonul la un service gsm nu trebuie sa mergem la primul service care ne apare in cale, ci trebuie sa ducem telefonul la un service care se ocupa cu reparatia acelui tip de telefon pe care il avem, adica IOS sau Android. Daca nu sti care este service-ul gsm potrivit pentru telefonul tau, este necesar sa citesti randurile urmatoare pentru a afla.

Daca ai un IOS, poate ca stii ca acest tip de telefoane este unul mai fragil, mai sensibil, mai pretentios si are nevoie de o atentie si grija mai mare in timpul reparatiei. De aceea, este bine daca se duce la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, pentru ca tehnicienii de acolo vor stii cum sa se comporte cu telefonul indiferent de dificultatea reparatiei.

Cei de la service-ul gsm universal poate ca s-ar descurca si ei, doar ca este posibil sa nu fie atat de exeperimentati in toate reparatiile de IOS si mai este posibil sa nu aiba nici instrumentele si nici piesele necesare pe stoc, ceea ce ar duce la un timp mai lung de retinere a telefonului.

optimizare seo Braila

In schimb, daca ai un Android, acest tip de telefoane nu este atat de pretentios, fragil si sensibil ca IOS-urile si poti sa mergi cu el la un service gsm universal. Deci daca ai, de exemplu, un Samsung Galaxy J2 2015 la care ti s-a spart display-ul pentru o schimbare a geamului la Samsung Galaxy J2 2015 trebuie sa mergi la un service gsm universal.

Mai exista o metoda, dar este destinata doar celor care se pricep la reparatii si au tot ce este necesar pentru o reparatiei la ei acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa, dar doar cu conditia mentionata anterior. In caz contrar, sansele sunt foarte mari sa atingi o piesa care nu trebuie atinsa si sa se strice si tot la service va trebui sa mergi doar ca va trebui sa platesti 2 reparatii in loc de una singura.

Daca esti norocos si ai telefonul in garantie si ti s-a stricat, trebuie sa mergi la companie in baza bonului si a certificatului de garantie si toate costurile vor fi suportate de companie.

Prin urmare, daca ai un IOS trebuie sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, iar daca ai un Android poti sa mergi la un service gsm universal. Dar indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si nu ai tot ce iti trebuie pentru reparatie, pentru ca s-ar putea sa trebuiasca sa platesti dublu.