optimizare seo Braila
Share Button

Traim intr-o era in care tehnologia detine puterea. Indiferent de mediu, aplicatiile, echipamentele si dispozitivele tehnologizate exista. In multe privinte acestea sunt indispensabile.

Constienti de acest lucru, cautam sa le intrebuintam in mod responsabil, insa nu intotdeauna reusim in acest sens. Din varii motive, inlocuirea unor componente din dotarea lor este necesara. Motorul electric se numara printre aceastea, iar cel care functioneaza in regim trifazat este cu atat mai cautat.

Cand vine vorba despre alegerea celui potrivit in vederea inlocuirii celui defect, trebuie cunoscute particularitatile modelului necesar. In acest mod utilizarea va fi mai departe una optima.

Daca intentionezi sa investesti intr-un motor electric trifazat, iti prezint mai departe o serie de aspecte cu privire la acestea, primite de asemenea de la specialisti in domeniu. De altfel, poti comanda astfel de motoare electrice de pe www.bracomotoareelectrice.ro.

Particularitati ale motoarelor electrice trifazate si recomandari de la specialisti

Pentru ca aplicatiile ce le folosesc sunt in numar atat de mare, alegerea ar putea deveni problematica, mai ales daca nu esti in tema cu ceea ce reprezinta acestea, respectiv care sunt aspectele ce ar trebui sa caracterizeze modelul potrivit tie.

Poate ca in cazul aparaturii pe care o folosesti acestea ar trebui sa dispuna de protectii electrice. Ideal este sa te asiguri ca iti ofera fiabilitate sporita, deci ca prezinta capacitatea de a raspunde solicitarii la care este supus.

missgrey.ro

Mare atentie trebuie deci acordata specificatiilor tehnice. In acest sens, recomandarea mea este sa intri pe https://bmes.ro/motoare-electrice/. Compara nevoile tale cu optiunile pe care ti le ofera magazinul si comanda modelul potrivit tie.

De retinut si de avut in vedere este inertia sarcinii. Te intereseaza sa stii daca acesta este una dificil de invins. Raporteaza-te la asta atunci cand ai de ales motorul potrivit pentru aplicatia in cauza. Daca este vorba despre un ventilator, vei avea nevoie de un cuplu de pornire mare.

Totodata va trebui sa alegi si o metoda de actionare. Ai de ales in aceasta privinta intre inverter, pornire directa, stea/triunghi. Vei vedea ca unele aplicatii impun personalizarea motorului, respectiv supradimensionarea lui astfel incat bobinajul acestuia sa nu cedeze la pornire.

Ai mereu in vedere faptul ca, in timp de functioneaza, motorul poate sa intalnesca numeroase sarcini. Asadar, este necesar sa identifici modelul potrivit astfel incat cea medie sa se incadreze undeva intre 75 si 95% din puterea necesara. Nu ma refer la cea absorbita, ci la puterea de la ax, cea nominala.

Cat despre nevoia de a bifa si protectii electrice, trebuie sa te asiguri daca motorul electric trifazat va functiona optim si in conditii de siguranta doar cu ajutorul lor. Cel mai bine este sa ai in vedere dotarea motorului cu acestea, raportandu-te la curentul necesar functionarii, inscris pe eticheta.

Cum te ajuta protectiile electrice? Ei bine, acestea evita suprasarcinile. Mare atentia insa pentru a nu face aceeasi confuzie ca cei care nu se informeaza suficient – protectiile pentru motor nu sunt aceleasi cu cele din dotarea tabloului general.

Tine cont de aceste aspecte si pentru date suplimentare nu exista sa contactezi specialistii in domeniu – bracomotoareelectrice.ro.