missgrey.ro
Share Button

Tango este una dintre cele mai populare aplicatii 3rd party de video chat si nu este deloc dificil sa putem observa de ce: este incredibil de simplu de folosit. Daca esti interesat de videochat, intra pe Angels of love!

A incepe sa folosesti aplicatia Tango e floare la ureche, nici macar nu ai nevoie de introducerea unei parole, doar a numarului tau de telefon, adresa de email si un first name (numele) pentru crearea unui cont.

Tango ofera video chat, voice calls si mesagerie instant (instant messaging), dar numai cu utilizatorii ce au si ei conturi verificate de Tango.

Lucrul bun despre Tango este gratuitatea lui. Tango este o aplicatie free din toate punctele de vedere – video-call-urile sunt nelimitate, iar voice call-urile folosesc conexiunile de date ale telefonului vostru, asa ca nu veti avea de ce sa va ingrijorati in legatura cu depasirea minutelor, dar va trebui sa verificati cati gb de date mai aveti la dispozitie (data connection sau date pentru conectare).

Un dezavantaj ar fi ca aceasta aplicatie va permite sa discutati numai cu ceilalti useri de Tango, cu conturi verificate, in concluzie nu este o aplicatie cross platform si nu suporta VP8. De asemenea, nu are inclusa si optiunea de cumparare a minutelor pentru a suna telefoane mobile sau fixe, ce nu au Tango instalat.

Totusi, exista si anumite feature-uri ale acestei aplicatii, care costa, daca vreti sa le folositi.  Chat-ul regulat (normal) este si el destul de bun. In fereastra pentru chat normal poti da share la fotografii, video si inregistrari vocale si poti adauga mai multe persoane (desi nu poti face videochat cu mai multe persoane in acelasi timp).

Aplicatia Tango are de asemenea si un store proprietar, de unde poti cumpara mini-joculete ca de exemplu Darts, Reverse sau Tic-Tac-Toe, pe care le poti juca impreuna cu prietenii, in timpul sesiunii de videochat.

O alta aplicatie foarte interesanta ce vine in completarea Tango, este Fring. La suprafata, Fring este similara cu toate celelalte aplicatii de chat despre care am mai vorbit pana acum. Ofera video-chat free, nelimitat, voice-call-uri si mesaje instant catre ceilalti useri de Fring. Din acest punct de vedere, se aseamana foarte bine cu Tango.

Dar, avantajul sau real este ca atunci cand incepeti sa efectuati call-uri platite (asa numitele FringOUT calls) catre telefoane mobile sau fixe din intreaga lume, Fring avand una dintre cele mai mici rate dintre toate aplicatiile de acest gen, din lume. Ratele incep de la 1 cent pe minut.

Pentru a suna telefoane din Statele Unite (fie celulare sau fixe), Fring va taxeaza cu 1.2 centi pe minut. Prin comparatie, ooVoo cere 1.8 centi iar Skype 2.3 centi pe minut (desi ca sa fim corecti, Skype are si o taxa de inscriere de 2.99$ pe luna, mult mai avantajoasa decat plata la minut).

Desigur, inainte de a te decide care aplicatie este cea care ti se potriveste, verifica in primul rand care sunt tarile pe care le vei apela cel mai mult (prin FringOUT). De exemplu Fring are o rata mai mare pentru Japonia, taxand 3.7 centi pe minut, in timp ce ooVoo va cere doar 2.1 centi pentru aceasta tara.