optimizare seo Braila
Share Button

Apa caldă sau terapia „hidro” poate promova relaxarea, ameliorarea durerii și îmbunătățirea obiceiurilor de somn, deoarece căldura și masajul funcționează împreună pentru a-ți curăța mintea, a reduce stresul și a calma mușchii suprasolicitați. Căldura îmbunătățește circulația și încălzește mușchii și articulațiile. Hidromasajul stimulează mușchii, vindecarea și calmarea durerii, în special cea din jurul articulațiilor.

Oamenii au fost întotdeauna atrași în mod natural de apă ca sursă de confort – sunetele liniștitoare ale unui râu, aburul relaxant al unui izvor fierbinte. Terapia cu apă într-o cadă cu hidromasaj combină toate cele mai bune caracteristici calmante ale apei: deschiderea vaselor de sânge pentru a îmbunătăți circulația, relaxarea mușchilor și asigurarea unei evadări din stresul vieții de zi cu zi.

Exercițiul fizic este important pentru sănătate și bunăstare, dar nimeni nu dorește mușchii dureroși, suprasolicitați, care uneori vin la pachet. Hidromasajul încălzește și stimulează ușor mușchii și articulațiile, accelerând recuperarea.

Hidromasajul are multe beneficii în ceea ce privește ameliorarea durerii. Reduce nivelul durerii la cei cu artrită prin deschiderea vaselor de sânge reduce tensiunea musculară și disconfortul general rezultat din fibromialgie. Și pentru cei care suferă de dureri de spate, un articol din 2012 publicat în Journal of Musculoskeletal Research a constatat că hidroterapia oferă mai multe beneficii potențiale în comparație cu exercițiile clasice.

missgrey.ro

Și beneficiile nu se opresc. Hidromasajul te  poate ajuta, de asemenea, să dormi! National Institutes of Health estimează că 30% dintre americani suferă de tulburări de somn. Toate beneficiile cufundării în apă caldă – ameliorarea tensiunii, îmbunătățirea circulației și multe altele – contribuie, de asemenea, la crearea unor obiceiuri sănătoase de somn, conform Consiliului Better Sleep.  Creșterea temperaturii interne prin înmuiere într-o cadă cu hidromasaj cu două ore înainte de culcare și apoi revenirea treptată la temperatura normală a corpului după ieșirea din jacuzzi , creează o tranziție ușoară care îmbunătățește somnul.

După ce ai aflat toate aceste lucruri despre hidromasaj, sunt sigură că te gândești cum să faci să te bucuri măcar câteva zile de aceste facilități. Ar fi câteva metode.

Una dintre acestea o reprezintă o vacanță. Dacă tot tânjești după câteva zile de relaxare, atunci să faci în așa fel încât să fie o relaxare completă. Gândește-te la o destinație de vacanță care se potrivește cu sezonul ce tocmai bate la ușă, ia-ți persoana dragă și oferiți-vă momente de relaxare împreună.  Dacă nu știi unde să pleci, hai la Brașov. Este un oraș minunat, plin de natură încântătoare, liniștit, iar in perioada aceasta muntele ce împarte orașul în doua, Tâmpa, este o feerie de culori cum nici nu îți poți imagina.

Ia-ți o cazare in regim hotelier Brasov și vei avea parte de relaxare și vei putea uita grijile și problemele cotidiene, într-o zonă liniștită cu priveliștea superbă oferită de munți, chiar de pe balconul apartamentului tău. Și… Surpriza este că, aceste apartamente dispun de jacuzzi și șemineu. Așa că în funcție de câte zile intenționezi să stai, te poți bucura ori de câte ori ai plăcerea de beneficiile hidromasajului, iar după o baie caldă, te poți așeza în fața șemineului cu o carte bună, înainte de somn. Relaxarea este la cote maxime, așa că ce mai aștepți fă-ți o rezervare și bucura-te de ceea ce meriți cu adevărat!