Share Button

Aparatul de lipolaser foloseste energia cu unde infrarosii, cu radiofrecventa si permite incalzirea tesutului subcutanat, pentru a intensifica circulatia sanguina, pentru a se accelera metabolismul si toate acestea prin cresterea vitezei de ardere a tesutului adipos.

Este un aparat deosebit de util in cabinetele medicale sau saloanele care au personal specializat, prin lipolaser se obtin rezultate si beneficii cum ar fi reducerea grasimii, sporirea fermitatii pielii, eliminarea celulitei, imbunatatirea texturii pielii. Este o metoda non-invaziva, care se aplica pe corp, laserul avand calitati extrem de eficiente si in domeniul medicinii.

Acest proces care foloseste aparatul de lipolaser este mult mai indicat pentru ca se finalizeaza fara interventie chirurgicala si anestezie. Nu se produc sangerari, umflari sau vanatai. Nu are efecte secundare si nu exista riscul de a stimula depunerile de grasime in alte zone. Activitatea zilnica nu este afectata.

Efectul este calmant si se pot chiar ameliora durerile sciatice, pielea se tonifica, se modeleaza forma fetei si se activeaza celulele, se stimuleaza metabolismul celular, crescand productia de colagen si elastina, se poate reda fermitatea bratelor, feselor, coapselor, taliei, muschilor abdominali. Iata cate calitati are laserul asupra sanatatii.

Este deosebit de util si non-invaziv, si este o metoda care se poate adapta oricui, se mai poate numi si procedeu de fotobioremodelare. Se iradiaza tesutul adipos cu laser de joasa frecventa, se creeaza pori in adipocite si se accelereaza descompunere trigliceridelor.  Prin acest tratament cu lipolaser se reduce cu 30% adancimea stratului adipos pe zonele tratate, si acest efect se poate produce chiar dupa prima sedinta.

Dar desigur ca nimeni nu face doar o sedinta, pentru ca nu poate avea rezultatele scontate, e ca si cum s-ar incerca doar de proba sa se vada posibile efecte. Prin terapia cu lipolaser se pot obtine rezultate, dupa prima sedinta, dar cele mai bune rezultate se obtin dupa mai multe sedinta, se recomanda 2 sedinte pe saptamana, timp de 4-6 saptamani.

Fiind  o metoda performanta si non-invaziva in medicina, se recomanda in prezent pentru toate persoanele care doresc sa isi pastreze sanatatea, sa slabeasca, sa se simta mai tineri, mai relaxati, mai revigorati, si stiu din start ca metoda nu consta in vreo interventie chirurgicala, astfel pot sa fie extrem de bine tratati medical, fara a avea efecte adverse, asa cum au medicamentele, in general.

missgrey.ro

Trebuie sa se faca o si mai mare promovare a acestui tip de tratament, pentru ca astfel mult mai multe persoane care au fost tratate traditional, sa cunoasca si sa foloseasca apoi cu incredere terapia cu lipolaser pentru ca este atestata si avizata de ministerul sanatatii si a dat rezultate foarte bune.

Efectele asupra sanatatii prin folosirea lipolaserului sunt benefice, repetam acest aspect, pentru ca cei care apeleaza la aceasta metoda sa stie sa o recomande apoi altor persoane care au nevoie de anumite tratamente, pentru care se poate aplica si aceasta metoda cu deosebit succes.

In concluzie, lipolaserul este una dintre metodele extrem de eficiente si de placute pentru orice tip de varsta.