Share Button

De ce sa pariez online ?

E-pariuri.ro , un site specializat in pariuri sportive , ne invata cum sa pariem online , intr-un mod cat mai eficient . Doar aici gasiti cele mai bune pronosticuri pentru biletul zilei bet365 , pronosticuri oferite in urma unei competitii de predictii la care participa cei mai experimentati pariori .

Pentru mai multe informatii va invit sa accesati www.e-pariuri.ro .

Pariurile online au cunoscut o ascensiune fantastica in ultimii 10 ani , odata cu aparitia asa numitelor betting shops , adica case de pariuri virtuale , unde impatimitii acestor jocuri de noroc pot plasa mize si pot afla informatii despre clasamente , echipe , jucatori etc .

optimizare seo Braila

In tara noastra pariurile online inseamna 500 de milioane de euro anual , in timp ce la nivel mondial se estimeaza o suma de 10 miliarde de euro .

Pariurile online au revolutionat lumea pariurilor , insa , statistic vorbind , numarul persoanelor care pariaza online este mult mai mic decat numarul personelor care prefera serviciile agentiilor de pariuri offline .

Singura explicatie pentru aceasta diferenta este faptul ca lumea nu este la curent cu beneficiile oferite de agentiile online .

missgrey.ro

Tocmai din acest motiv doresc sa va prezint principalele avantaje oferite de mediul virtual .

Din dorinta de a atrage cat mai multi clienti , de a realiza un marketing cat mai eficient si pentru a dezvolta , ceea ce in limbajul de specialitate se numeste loialitate fata de brand , companiile de pariuri online ofera o multime de avantaje . Astfel , imediat dupa ce un jucator face un depozit la un bett shop online , compania ii ofera un bonus de 50-100% din suma depusa , bonus care poate fi pariat pe orice eveniment sportiv , oricand .

Cotele atribuite evenimentelor sportive sunt mult mai atragatoare in mediul online decat cele prezentate de casele de pariuri de cartier . Diferenta nu este uriasa insa , in cazul unor mize mari se observa .

Fiecare casa de pariuri isi stabileste propriile cote , astfel , pentru un castig maxim este indicat sa se consulte ofertele tuturor agentiilor . In plus , acestea ofera acces la informatii non-stop , astfel oricine poate vedea schimbarile ce se produc la nivelul cotelor ( de foarte multe ori cotele incep sa se schimbe cu cateva ore inainte de inceperea unui eveniment , precum sip e parcursul evenimentului ) .

Un alt avantaj este faptul ca agentiile online pun la bataie ,uneori , oferte speciale , in cadrul carora , chiar daca pariorul mizeaza pe un anumit rezultat si pierde , i se inapoiaza acestuia suma pariata .

Pe langa confort , viteza , full-acces , agentiile online pun la dispozitia clientilor o sectiune speciala , numita ‘’pariuri live’’. De foarte multe ori se intampla sa plasam un pronostic gresit , iar pe parcursul jocului intuim un anume rezultat , sau numarul de cartonase , faulturi , cornere , minutul urmatorului gol etc .

Cu alte cuvinte , se poate paria pe aproape orice , instant , fara a mai fi nevoie sa ne deplasam sau sa stam la cozile caselor de pariuri .

De asemenea , foarte multe case de pariuri online ofera clientilor posibilitatea de a viziona online anumite evenimente sportive , incurajand astfel pariurile live .

Si asta nu e tot , mai nou casele de pariuri au dezvoltat o serie de aplicatii pentru telefoane si tablete , asadar , cu o simpla conexiune la internet avem full-acces la toate informatiile de care avem nevoie .

Acestea sunt cele mai importante avantaje propuse de sistemul de pariere online .


Alte stiri actuale :

1. Casa de Pariuri Literare, la un an de festivaluri în Club A
2. Torje la Dinamo e un vis! Mijlocaşul are de ales între echipe din Anglia şi Rusia
3. Oţelul, LIDER în Liga 1 după doi ani şi două luni
4. AS Roma a pus mana pe doi jucatori din Liga 1 dupa ce s-a batut cu Inter pentru transferul lor!
5. Dinamo a învins Vasluiul după şapte înfrângeri consecutive