missgrey.ro
Share Button

Dupa cum bine stim cu totii, din momentul in care pandemia de Covid-19 a aparut, totul s-a schimbat. Foarte multe companii au ales sa isi trimita angajatii acasa. Unele companii au optat pentru suspendarea activitatii pentru o anumita perioada de timp, in timp ce alte companii au ales sa isi plateasca in continuare angajatii, dar sa ii trimita sa lucreze de acasa.

Pentru cei care lucreaza de acasa, un scaun de birou este deosebit de important, iar in randurile care urmeaza va prezentam mai multe detalii importante, de care trebuie tinut cont pentru a face cea mai potrivita alegere.

Alegerea scaunului de birou

  1. Tipul scaunului de birou

Un scaun de birou poate fi de diferite tipuri, mai ales ca structura. Scazut, inalt, ingust, larg, pivotant. Tipologia depinde de nevoi si gusturi. Multe scaune sunt ergonomice, acest lucru va permit sa profitati la maxim obiectul pentru confort maxim.

  1. Materiale

Materialele pot fi diferite, in special metal, plastic si lemn. Depinde mult de tip si calitate. Unele parti pot fi din tesatura sau panza. Cu siguranta insa, un scaun de cea mai buna calitate precum un model de scaun directorial SIB 72001, este fabricat doar din materiale de cea mai buna calitate. Acesta vine la pachet diferite caracteristici (pe care le puteti afla la sfarsitul articolului).

  1. Dimensiuni si greutate

Marimea si greutatea unui scaun de birou variaza in functie de model. Mai bine sa fie mai usor si mai compact daca trebuie sa il miscati sau, dimpotriva, mai greu daca trebuie sa garanteze soliditatea si o estetica impresionanta.

  1. Capacitate maxima

Capacitatea maxima de greutate pentru fiecare persoana variaza de la scaun la scaun; in general variaza intre 70 si 150 kg. In cazul in care va indreptati atentia de exemplu spre un scaun directorial SIB 72001, puteti afla ca acesta este potrivit pentru o greutate de pana la 120 kg.

optimizare seo Braila
  1. Asamblare si spalare

Scaunul de birou poate fi gata de utilizare sau de asamblat; montajul este adesea foarte simplu si trebuie facut in cativa pasi; alteori este mai complex si este nevoie de ajutorul mai multor persoane. Spalarea nu este intotdeauna usoara, deoarece unele modele nu sunt demontabile, dar cu siguranta nici nu reprezinta o misiune cu adevarat imposibila.

  1. Inaltimea si sezutul

Inaltimea este aproape intotdeauna reglabila pentru a putea sa adaptati scaunul, in timp ce sezutul este captusit si confortabil.

  1. Garantie

Garantia scaunului variaza de la 12 la 24 de luni de cele mai multe ori. De asemenea, verificati daca exista certificari de conformitate care asigura fiabilitatea.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai importante detalii asupra carora trebuie sa va indreptati neaparat atentia, in momentul in care trebuie sa alegeti un scaun de birou sau un scaun directorial, pentru a putea incepe sa va desfasurati activitatea de acasa.

In cazul in care nu v-ati decis inca asupra scaunului pe care ar fi indicat sa il alegeti, dati-ne voie sa va facem o propunere.

Scaunul directorial cu suport pentru picioare SIB 72001 de la Top Scaune, reprezinta cu siguranta o alegere foarte interesanta pentru oricine lucreaza la birou, indiferent ca biroul este acasa sau la sediul firmei.

Un astfel de scaun are suport pentru picioare si suport reglabil pentru brat. De-asemenea, este necesar sa amintim si baza solida metalica de 350 mm a scaunului, dar si faptul ca are functie recliner de cel mult 150 de grade.

Scaunul directorial SIB 72001 are de-asemenea tetiera de tip perna in dotare, este de-asemenea dotat cu un sezut si un spatar dublu capitonate cu spuma. Cat despre material, acesta este de cea mai buna calitate (piele ecologica).