Share Button

Inca de la aparitia lui, smartphone-ul s-a dovedit un instrument fantastic si versatil, care poate face acum mult mai mult decat sa initieze apeluri sau sa raspunda la ele. Daca iti doresti accesorii telefoane deosebite, la un pret avantajos, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Puteti acum produce muzica cu smartphone-ul vostru sau il puteti folosi ca si device de gaming (pentru jocuri). Un singur lucru nu il poate face un smartphone si anume, nu se poate proteja singur.

Daca vrei sa-ti protejezi smartphone-ul cat mai bine, trebuie sa-i cumperi o carcasa sau o husa de protectie. In acest articol, vom prezenta cateva carcase foarte durabile pentru smartphone, ce pot fi folosite in conditii extreme, in asa fel incat smartphone-ul tau sa nu fie afectat cu nimic si sa functioneze la capacitate maxima, suta la suta din timp.

Datorita popularitatii in crestere, in ziua de astazi iti poti achizitiona zeci sau chiar sute de modele de carcase pentru iPhone sau pentru flagship-urile de la Samsung, pentru ca acestea sunt device-urile cele mai populare in acest moment, chiar daca au un pret pe masura. Bineinteles, vei putea gasi si alte modele de carcase potrivite pentru alte telefoane, dar optiunile vor fi mai putine.

missgrey.ro

Lifeproof Fre.

Carcasa celor de la Lifeproof este o optiune all-in-one (completa) ce ofera certificare IP68 pentru rezistenta la apa si la praf. Aceasta carcasa poate fi scufundata pana la o adancime de 2 metri, timp de 60 de minute si rezista la cazaturi (impact) de la distanta de 2-3 metri.

De asemenea, modelul Lifeproof Fre nu ingreuneaza cu mult smartphone-ul tau si nici nu schimba radical design-ul, asa ca il poti monta cu incredere. Carcasa poate fi gasita la pretul de 80 de dolari si este compatibila in momentul de fata cu versiunile iPhone 4/4s/5/5s sau Galaxy S5 al celor de la Samsung.

Griffin Survivor.

Survivor este una dintre cele mai durabile carcase disponibile pe piata, grosimea acesteia fiind de 36mm. Carcasa este rezistenta la infiltrarile de praf si poate rezista cu succes impactului de la o distanta de 2 m.

Desi acest model nu a fost proiectat sa reziste in conditii de ploaie, poate rezista cateva minute in astfel de conditii dar nu este rezistent la infiltrarile de apa, asa cum este LifeProof Fre de exemplu.

Pretul este insa mai mic si anume 50 de dolari, carcasa respectiva fiind compatibila cu modelele iPhone 4/4s/5/5s si seria Galaxy S de la Samsung.

Gecko Rugged.

Exact ca si Griffin Survivor, Gecko Rugged nu este o carcasa waterproof, dar este sigilata impotriva infiltrarilor de praf si lichid (daca are un contact superficial cu lichidul, de scurta durata).

Carcasa este construita din policarbonat si este disponibila intr-o multitudine de culori, avand o protectie la impact de la aproximativ 2 metri. Poate ca nu este cea mai buna optiune pentru smartphone-ul tau, dar este un model foarte solid si costul nu este unul mare: 40 de dolari. Acest model de carcasa se potriveste doar pentru iPhone 5 si iPhone 5s.