optimizare seo Braila
Share Button

La pretul de doar 130 de lire, smartphone HTC Desire 530 este un device ieftin, pentru standardele zilei de azi. Ce este cel mai important de mentinut, este faptul ca acest device pare a fi dedicat tinerilor, avand un design aerisit, curat si performante respectabile. Esti interesat de reparatii Htc, efectuate de catre profesionisti? Intra pe website-ul Service-Gsm.ro.

Asteptarile clientilor despre ceea ce ar trebui sa poata face un telefon de buget evolueaza si ele, asa cum o face si tehnologia device-urilor mobile. Ecranul de 5 inch cu rezolutia 720p, camera de 8 megapixeli si bateria de 2200 sunt toate specificatii respectabile pentru un telefon entry-level, dar cei care sunt in cautarea unei performante peste medie, vor cauta cu siguranta un alt device.

Acest smartphone este tras inapoi de procesorul pe care il foloseste si anume un Snapdragon 210 de la Qualcomm, cu doar 1.5 GB de memorie RAM.

Avand in acelasi timp la dispozitie si excelentul Moto G4 recent lansat la un pret de 169 de lire, probabil ca cei de la HTC nu vor avea un succes prea mare cu acest model, daca nu vor scadea si mai mult din pret. Asta fara sa mai mentionam si ceilalti producatori (mai ales din China), care pun la dispozitie device-uri cu specificatii asemanatoare, la jumatate din pretul acestui device.

Design si display – puncte pro si contra.

HTC Desire 530 are o marime potrivita pentru diagonala aleasa si este foarte comfortabil de tinut in mana. Corpul telefonului este construit dintr-o singura bucata de plastic, ce se curbeaza catre varfuri, incercand o imitatie de design al flagship-urilor din ziua de astazi.

Nu este un lucru rau, asta constituind un alt punct de atractie pentru tineri. Grilele pentru speaker se afla in partea frontala a telefonului (sus si jos), iar camera frontala este pozitionata in partea stanga. Telefonul arata foarte bine, privit din fata. Asa cum probabil va asteptati, exista si un port micro USB pe partea de jos, insotit de jack-ul de 3.5 mm, pentru casti.

La prima vedere, ecranul de 5 inch cu rezolutia de 1280×720 pixeli pare unul mai mult decat decent, dar asta pana aprinzi telefonul. Multe device-uri din gamele medii au trecut deja la rezolutia 1080p de ceva vreme, unele folosind rezolutii chiar mai mari. Problema display-ului lui HTC Desire 530 nu consta neaparat in rezolutia aleasa, ci in densitatea de pixeli per inch, care este una foarte mica, de 294 pixeli.

Acest lucru se traduce prin imagini destul de neclare, fara contrast prea bun, culorile fiind fade, fara viata. Luminozitatea nu este nici ea un punct forte si unghiurile de vizualizare ar fi putut sa fie mult mai bune.

Motivul principal pentru care ai putea lua in considerare HTC Desire 530 este pretul. Este pana la urma un telefon de buget, iar pentru banii pe care ii platesti pe el, este un performer destul de bun, pe care il poti folosi cu incredere in aplicatiile uzuale, ce nu consuma foarte multe resurse de sistem.

missgrey.ro