optimizare seo Braila
Share Button

Zilnic ne bazam pe trusturile de presa pentru a ne informa cu stiri despre ce se petrece in tara. Botosaneanul este trustul pe care se bazeaza locuitorii acestui oras, insa oricine poate gasi aici stiri de interes, fiind disponibile si cele la nivel national.

Dis-de-dimineata iti poti incepe ziua cu o cana de cafea, citind stirea zilei pe botosaneanul.ro.

Iata ce poti citi pe Botosaneanul

Este important sa ne informam din trusturi de presa ce prezinta adevarul. Astfel ne asiguram ca nu transmitem in continuare informatii eronate. La categoria stirea zilei poti citi articole despre consilieri care au dat copy-paste la un proiect si au taiat indemnizatiile administratorilor de la SC Nova Apaserv SA, cea mai mare cladire de birouri din Botosani e pe cale sa ramana fara parcare, acuzatii grave de alegeri fraudate la Corpul National al Politistilor si multe altele.

missgrey.ro

Botosaneanul te asteapta cu stiri, investigatii si anchete din domenii precum social, politic, sport, administratie, invatamant, sanatate servicii publice, finantari externe.

Ancheta saptamanii – Tragedia de la Hutani

Un titlu de pe prima pagina care atrage atentia este “Pompierul care a intervenit la tragedia de la Hutani: Se scoteau oameni, intra unul, iesea altul/Cand vezi ce ai vazut acolo… nu-ti gasesti cuvintele”.

Interviul fostului pompier Liviu Andronic aduce lumina asupra evenimentelor din acea zi. Liviu Andronic avea 21 de ani cand facea armata la “Pompieri” in Botosani, insa nu a simtit vreodata chemarea pentru o viata de salvator.

Mereu a avut o inclinatie artistica, motiv pentru care in armata se ocupa si de activitati artistice si era si licitator, obtinand si premii pe tara. Acesta este la baza invatator, absolvind Liceul Pedagogic. A iubit dintotdeauna copiii si a profesat timp de 15 ani.

Spre finalul stagiului militar Liviu Andronic urma sa traiasca socul vietii sale, traind o zi si o noapte in mijlocul tragediei rutiere de la Hutani. Desi nu a pierdut pe nimeni, evenimentul l-a marcat pe viata, preluand din durerea celorlalti. A incercat sa isi scoata din memorie acea zi sumbra, chiar de era o zi frumoasa de vara.

Multe dintre apelurile date catre pompieri erau farse, insa in acea duminica Liviu Andronic a ridicat receptorul si a auzit o voce feminina strigand cu disperare “S-a rasturnat in Siret”. A simtit in tonul vocii femeii ca era ceva real, nu era vreo poanta sau gluma macabra.

Dupa ce a aflat ca autobuzul s-a rasturnat in Siret, instinctiv a apasat butonul de pornire a alarmei, aceasta fiind si sarcina sa. Masinile de pompieri au iesit la cateva minute dupa acel apel. Ce a urmat i-a blocat pe toti pe malul lacului, nestiind cum sa procedeze, in special pentru ca nu existau scafandri pe atunci. Citeste tot interviul despre acea zi pe botosaneanul.ro.

Botosaneanul – Despre Botosaniul interzis

Acest trust de presa prezinta stirile bazate pe fapte reale, stiri redactate in mod profesional, cu pasiune pentru jurnalism. Botosaneanul pune totul sub lupa, inclusiv oamenii cu functii importante in institutiile publice, astfel incat cititorii sa afle mereu adevarul. Alege sa te informezi de aici despre tot ce se intampla in judetul Botosani, dar si in restul tarii.