missgrey.ro
Share Button

In cazul in care ati dori un nou smartphone de la Apple, ar trebui sa stiti ca acestea nu sunt telefoanele perfecte.

Asadar, proprietarul ar trebui sa faca anumite reparatii iPhone, rezultand schimbari minore, dar totodata importante. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti o anumita suma de bani si sa cititi indicatiile care va vor fi date in cele ce urmeaza.

Ce imbunatatiri ar trebui sa faceti unui iPhone pentru a solutiona anumite probleme? In primul rand pentru a face acest lucru trebuie sa stiti care sunt problemele telefonului. Atat problemele tehnice cat si software pot fi rezolvate intr-un service.

De asemenea, iPhone-ul nu este cu exactitate cel prezentat de Steve Jobs in conferinte. Acesta are anumite defecte din fabrica, nefiind vina in totalitate a utilizatorului.

Daca doriti sa achizitionati un iPhone ar trebui sa stiti anumite lucruri. Este adevarat ca iPhone 6 are o calitate care nu poate fi pusa la indoiala, dar anumite decizii legate de designul prototipului sunt surprinzatoare.

O problema reala este legata de software. iPhone 6 nu dispune de suportul pentru toate formatele video. Asadar, utilizatorul poate importa pe deviceul sau doar filemele suportate de iTunes, precumĀ  MP4, AVI sau MOV.

De asemenea, formatul MKV care este cel mai popular si folosit format pentru filme nu este suportat de iTune si, de asemenea, de iPhone 6. Ce imbunatatiri puteti face ca sa schimbat acest lucru si pentru a va bucura de filmele preferate? Intr-o altfel de situatie ar trebui sa apelati la un software special conceput pentru conversie.

Din punctul de vedere al memoriei, aceasta masoara doar 16 GB si a devenit inadecvata pentru un astfel de prototip care nu prezinta un slot pentru cartele microSD.

De fapt, spatiul de stocare real este de 12.2 GB, insa acesta va fi umplut foarte rapid de aplicatii si poze. Care este solutia in acest caz? Apple a propus iCloud. Aici va puteti stoca fotografiile intr-un mediu online, accesat doar de dumneavoastra.

De asemenea, predecesorul sau, iPhone 5, a prezentat si el numeroase probleme care nu au satisfacut publicul. In primul rand dupa conflictul dintre Apple si Google, iPhone 5 nu a mai prezentat sistemul GPS Google Maps.

In acest mod a fost creat Apple Maps. Totusi, utilizatorii de iPhone nu au fost incantati de aceasta aplicatie deoarece prezenta numeroase bug-uri precum informatii gresite, orase lipsa, rute care ocolesc destinatia, etc. Cum s-ar putea rezolva aceasta situatie? Utilizatorii de iPhone 5 ar trebui sa faca update la iOS 6, si astfel, cu ajutorul browserului Safari, se poate folosi Google Maps.

O alta problema pe care o pot intampina userii iPhone este legata de noul conector. Asadar, Apple a renuntat la vechiul conector care prezenta 30 de pini, utilizand pentru iPhone 5 unul cu 8 pini, fiind numit Lightning.

Acesta este subtire, mai mic si mult mai rapid. Problema reala este ca atunci cand doriti sa folositi cabluri mai vechi, acestea nu sunt compatibile. Ce ar trebui facut in acest caz? Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cumparati un adaptor ca va costa aproximati 39$.