Share Button

O multime de femei isi doresc sa scape de problema firelor de par nedorite crescute pe anumite suprafete ale corpului, iar din acest motiv apeleaza la diferite saloane de infrumusetare care  vand epilare definitiva la preturi mai mult decat atractive.

Mai intai de toate insa, trebuie ca toate femeile care observa ca le cresc fire de par in zone nedorite, ar trebui sa mearga la un medic dermatolog cat mai rapid, pentru ca aceasta poate sa fie o problema destul de serioasa.

Un lucru insa este cat se poate de clar, si anume ca exista foarte multe situatii in care femeile, fie ca merg la dermatolog, fie ca nu merg, observa ca epilarea definitiva nu este tocmai epilare definitiva.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, in multe situatii dupa terminarea sedintelor din cadrul unui tratament de epilare definitiva, se pot observa fire de par nedorite, iar de regula femeile nu sunt foarte multumite cand intampina aceasta problema.

Ei bine, se poate intampla ca epilarea sa nu fie tocmai definitiva si pentru ca femeile nu au respectat numarul de sedinte care le-a fost recomandat de catre specialist. Exista si persoane care au respectat numarul de sedinte, insa nu au respectat perioada dintre sedinte.

Se stie faptul ca un tratament de epilare definitiva poate dura intre 6 si 12 saptamani, insa trebuie respectata cu strictete si perioada de pauza dintre sedinte.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il cunoasca femeile care au de gand sa opteze pentru epilarea definitiva este acela ca inainte de epilarea cu laserul, parul trebuie sa fie ras cu lama, nu smuls cu epilatorul electric sau epilat cu ceara.

Tot in ceea ce priveste epilarea definitiva, trebuie precizat faptul ca inainte cu trei saptamani de epilare, si tot trei saptamani si dupa epilare, femeile nu au voie sa faca nici plaja, si nici sa mearga la solar.

Femeile care isi doresc sa scape odata pentru totdeauan de firele nedorite de par, trebuie sa aleata un salon renumit, pentru ca in functie de acest aspect si in functie de munca depusa de catre specialisti, epilarea definitiva poate avea sau nu succesul dorit.

De multe ori femeile aleg la intamplare salonul, iar din acest motiv epilarea definitiva nu este tocmai definitiva.

Pentru ca tratamentul de epilare definitiva sa aiba succesul mult dorit, este foarte important ca medicul sa aleaga bine dispozitivul. Acest asepect este foarte important in conditiile in care fiecare zona a corpului este diferita.

Deasemenea, este foarte important ca femeile care isi doresc un astfel de tratament, sa respecte numarul sedintelor, dar si regulile de care trebuie sa tina cont intre sedintele de epilare.

missgrey.ro

Asadar, epilarea definitiva este un tratament la care viseaza orice femeie, asa ca doamnele si domnisoarele care isi doresc un asemenea tratament, ar trebui sa cunoasca si sa tina cont de toate aceste detalii, pentru ca intr-un final sa aiba rezultatele la care au visat mereu, si sa scape de parul nedorit din anumite zone ale corpului.