optimizare seo Braila
Share Button

Gorilla Glass apartine producatorului Corning Inc din America si reprezinta una din cele mai rezistente si cunoscute tipuri de sticla de pe piata utilizate in foarte multe industrii. Chiar daca istoria sa dateaza inca de la inceputul anilor 1960 de fapt Apple a ajutat foarte mult ca acest tip de sticla sa ajunga foarte cunoscuta, cu ajutorul lui Steve Jobs care a vrut pentru dispozitivele sale un ecran de sticla si nu de plastic. Iti recomandam sa pui o folie sticla iPhone chiar si pe ecranele Gorilla Glass si iti prezentam mai jos toate motivele pentru asta.

Primul iPhone a fost de fapt primul telefon inteligent care avea o astfel de protectie. Pana atunci aceasta folie era folosita exclusiv in industrii cum ar fi farmaceutica, aeronautica si industria auto.

Pentru cei care inca se intreaba de ce este sticla Gorilla Glass atat de speciala raspunsul este unul simplu. Este foarte rezistenta la zgarieturi si la impact. Corning s-a evidentiat prin produse care au un strat din sticla aluminolilicat de tipul alcaliu si printre avantajele sale se numara si rezistenta la avarieri dar si faptul ca este usor si subtire. Ultimul produs de la Corning, se deosebeste de cel dinaintea sa care este mai subtire decat produsul anterior si prin rezistenta marita la zgarieturi si vizibilitatea lor redusa a castigat foarte mult teren pe piata. Chiar daca Apple a fost primul care a dat startul asocierilor dintre Gorilla Glass si telefoanele smartphone compania americana nu se afla pe lista de clienti oficiala.

Cu toate acestea iti recomandam in continuare sa iti pui folii de protectie chiar si atunci cand ecranul este Gorilla Glass pentru a ii oferi o protectie suplimentara. Corning nu s-a oprit aici, iar dupa ce a lansat modelul trei a aparut si NBT facuta special pentru tablete si laptopuri. Tehnologia dispozitivelor touchscreen are o rezistenta mult mai mare la accidente.

Avand in vedere acest aspect sunt tot mai multe persoane care se intreaba pentru ce mai este necesara folia de protectie pentru telefoanele care au astfel de sticla de protectie in dotare. Raspunsul vine tot de la Apple acestia fiind de altfel si primii care folosesc acest tip de sticla. Ei testeaza acum ecranele de safir care sunt mai rezistente in cazul zgarieturilor si chiar daca Gorilla Glass iti ofera protectie la socuri de doua ori mai mare comparativ cu safirul toti profesionistii din domeniu recomanda sa folosesti concomitent cu acest ecran si folia de protectie.

Exranul de safir este si mult mai scump si Gorilla Glass ofera si avantajul de a fi mai eficienta in cazul loviturilor comparativ cu zgarieturile tot ce trebuie sa faci este sa o completezi cu folia de protectie si ecranul tau va fi in siguranta. Pe langa toate aceste avantaje Gorilla Glass protejeaza si de praf, de amprente si ofera o serie de avantaje importante tinand cont de tipul de ecran pe care il detii.

missgrey.ro

Iti recomandam ca pentru iPhone sa gasesti foliile specifice fiecarui model si acest lucru este valabil pentru orice telefon.