Share Button

Fierăstrăul cu bandă  Scheppach Basa3  este un model de podea, fix pentru tăierea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale. Este un produs fiabil și durabil de la renumitul producător german Scheppach.

Modelul de fierăstrău cu bandă Basa3 combină caracteristici tehnice excelente. Este caracterizat de o calitate tradițională germană înaltă și de o putere bună. Suprafața voluminoasă de lucru a mesei îți permite să vezi piesele dimensionale. 

Puternicul fierăstrău trifazat Scheppach Basa 3.0 se atașează în siguranță la baza sa și izolează orice vibrație provocată în timpul lucrului. Butonul de alimentare este protejat împotriva pătrunderii prafului, iar corpul din oțel este foarte rezistent.Fierăstrău cu bandă Basa3 – pentru tăierea mai ușoară a materialelor

Dispozitivul este realizat cu găuri pentru fixarea pe bancul de lucru. Pachetul include un conector de aspirare. Fierăstrăul cu bandă profesional îți va permite să faci manipulări materiale complexe chiar și acasă.

optimizare seo Braila

Fierăstrăul cu bandă Scheppach Basa 3.0 (380V)  are un motor profesional trifazat. Clasa profesională a fierăstrăului se explică prin prezența unui motor trifazat de 800 W, iar viteza maximă de tăiere este de 750 m/min. Motorul este asincron, iar designul este simplificat, fără perii, fiind protejat fiabil de supratensiuni.

Tensiune rapidă a centurii

Dispozitivul este echipat cu un sistem de schimbare rapidă a centurii. Cu pârghia cu eliberare rapidă, poți schimba lama de bandă universală din mașină. Banda în variantele sale are o gamă de tăiere de la mai subțire la mai largă.

Lama este fabricată din aliaj de înaltă calitate. Banda este durabilă în timpul efortului fizic și vei putea ajusta grosimea benzii pentru confortul și nevoile tale.

Iluminare de fundal pentru desktop

Pentru confortul lucrului, setul de fierăstrău cu bandă include dispozitive pentru iluminarea suprafeței de lucru. Vei putea lucra cu materiale subtile fără efort suplimentar. Nu este nevoie să echipezi masa cu dispozitive de iluminat suplimentare.

Masa de lucru basculantă

Masa de lucru, din fontă, are capacitatea de a se înclina de la minus 8 grade la plus 45. Gama de pivotare este largă și netedă și nu există mișcări bruște și scârțâitoare.

Această înclinare este necesară pentru manipularea materialului sub un anumit unghi. Accesoriul este ideal pentru lucrări fine, unde sunt necesare tăieri mici.

Oprire paralelă

Posibilitatea opririi paralele a fierăstrăului afectează modificările dimensiunilor tăieturii și face mult mai rapid și mai ușor controlul lucrării cu ferăstrăul. Cu toate instrumentele necesare la îndemână, poți manevra cu ușurință dispozitivul.

Cadru turnat

Cadrul turnat este responsabil pentru fiabilitatea și stabilitatea mecanismului. Vei putea observa imobilitatea materialului de tăiat. De asemenea, un astfel de cadru este rezistent la vibrații și la zgomotul intern al dispozitivului provocat de funcționalitatea sa și reduce riscul ruperii lamei.

Fierăstrăul este echipat cu un motor puternic care rezistă la stress, iar răcirea previne supraîncălzirea. Stabilitatea lamei va oferi o tăiere de înaltă precizie. Un sistem de ghidare de înaltă calitate minimizează vibrațiile lamei în timpul procesului de tăiere.

Există o carcasă de protecție care protejează lucrătorul de atingerea pânzei în timpul lucrului. Dispozitivul este prevăzut cu un sistem de oprire de urgență a motorului.

Sistem de control simplu, reglarea fără cheie a poziției de oprire și înclinarea mesei, oferă confort la locul de muncă.