Share Button

Fara a fi o diferenta majora intre camerele de securitate reale si false, locul de instalare nu spune nimic despre daca camera IP este reala sau falsa.

Camerele de securitate false cu carcasa plastica fragila nu pot sta niciodata in fata vantului care se deplaseaza si a ploii abundente. Unele dintre ele pot avea o acoperire proeminenta, dar acest lucru nu este suficient pentru  a le proteja impotriva vremii. Firele false expuse in exterior pot fi deteriorate cu usurinta, de exemplu.

Si, prin urmare, va trebui sa le puneti intr-o zona protejata, cum ar fi sub streasina sau tavan, daca vreti sa actioneze eficient si permanent.

In schimb, camerele de securitate reale, in special cele cu grad de protectie IP66 si IP65, pot fi amplasate oriunde in aer liber, fara teama de vreme.

optimizare seo Braila

Deci, camerele amplasate in aer liber pentru a face fata elementelor naturale sunt probabil reale.

Firul nu este un indicator eficient pentru camere de securitate false. Puteti cumpara camere false ieftine sau scumpe si vor avea firele la fel.

Mai multe camere IP inactive au astazi fire false, facand diferenta dintre camerele de securitate reale si cele false mult mai confuza.

missgrey.ro

Dar amintiti-va ca camerele de tip bullet care pierd acest mic detaliu sunt in mod evident false. (Camerele digitale de securitate si camerele fara fir nu au cabluri la vedere.)

Un alt mod de a spune diferenta intre camerele de securitate reale si false este sa inveti cateva modele de camere false de securitate.

Daca introduceti “camerele de securitate false” in bara de cautare de pe Google sau Amazon, veti observa ca toate rezultatele sunt fie camere de tip bullet, fie camere domestice.

Aceste doua modele sunt usor de imitat fara a incalca drepturile de proprietate. Si cele mai multe camere fara fir au dimensiuni diferite si sunt mai greu de imitat in ceea ce priveste fabricarea. Puteti cumpara camera de supraveghere tip dome falsa neagra.

Cum puteti spune daca o camera de securitate este falsa, intr-un mod care sa puteti fi absolut sigur?

Numele de marca este modul cel mai simplu si mai precis de a detecta o camera de securitate falsa, daca este identificabila.

Luati doar un minut pentru a cauta marca online, veti sti daca camera de securitate este reala sau falsa dintr-o data.

S-ar putea sa observati ca unele camere de securitate nu poarta numele de marca pe carcasa lor. Sunt mari sanse ca acestea sunt camere false si doresc sa ascunda aceasta diferenta evidenta intre camerele de securitate reale si false.

Unele camere de securitate false au chiar si un senzor de miscare incorporat si se vor roti pentru a urmari miscarile.

De fapt, ei nu urmaresc exact miscarea, ci doar se rotesc in mod continuu inainte si inapoi, astfel incat un criminal informat poate sa stie ca unitatea este falsa.

Si camerele cu adevarat sensibile la miscare nu se vor invarti cand cineva umbla la ele. Doar inregistreaza intregul eveniment fara a face miscari fizice reale.