optimizare seo Braila
Share Button

Odata ce aveti elementul pe care doriti sa lucrati, ar trebui sa il fixati strans pe o suprafata de lucru stationara. Acest lucru se va aplica atunci cand lucrati la un element mic.

Cand lucrati la un obiect mare, asezati-l la sol.

Asigurati-va ca aveti suficient spatiu de lucru

Asigurati-va ca aveti un spatiu suficient de lucru care va permite sa mutati polizorul unghi in orice directie fara ca acesta sa prinda alte obiecte. Un polizor unghiular ieftin este cel mai util cand sunteti incepatori.

De asemenea, asigurati-va ca va puteti misca liber fara a fi obstructionat de perete sau de alte obiecte.

Experiment

Experimentarea va va ajuta sa va obisnuiti sa lucrati cu acest instrument cand acesta este in functiune. Veti realiza ca discul sau atasamentul rotativ produce o forta giroscopica, care este putin ciudata.

missgrey.ro

Practica va va ajuta sa va obisnuiti cu aceasta forta.

Taie si macina obiectele departe de corpul tau

Atunci cand taiati sau slefuiti obiecte, indepartati utilajul spre dvs. pentru a va asigura ca zgarieturile se indeparteaza din corp.

Asigurati-va ca opriti aparatul atunci cand nu il utilizati

Dupa terminarea sarcinii, opriti imediat instrumentul. In cazul in care lasati masina de slefuit; ar putea sa porneasca accidental si sa provoace vatamari sau daune.

Fixati ferm discul sau atasamentul

Luati timp pentru a fixa bine discul sau atasamentul inainte de a porni polizorul unghiular. Dispozitivul de atasare ar putea sa se stinga in timp ce polizorul unghi continua sa functioneze daca nu este bine fixat.

Investeste in atasamentul potrivit

Verificati compatibilitatea la achizitionarea discului sau atasamentului. Puteti confirma din ghidul utilizatorului atasamentele recomandate. Acest lucru va preveni deteriorarea.

Garzile de siguranta

Nu folositi niciodata unghiul de slefuit fara a se asigura o siguranta. Asigurati-va ca urmati aceste sfaturi de siguranta ale polizorului unghiular pentru o siguranta maxima la utilizarea unei scule electrice.

Amintiti-va ca majoritatea accidentelor apar din cauza unei erori umane sau a unei nerespectari a orientarilor corecte.

In plus, achizitionati un polizor unghiular care accentueaza siguranta utilizatorului. Ar trebui sa verificati daca unealta are o buna protectie si o functie de reducere a vibratiilor inainte de a face o investitie.

Ce precautii de siguranta trebuie sa urmati atunci cand utilizati un dispozitiv de slefuit portabil?

Garzile trebuie furnizate si ajustate corespunzator pentru a va proteja. Inlocuiti protectiile deteriorate, deoarece daca roata abraziva se rupe in timp ce se roteste, poate provoca vatamari grave.

Inainte de utilizare, verificati vitezele de rulare declarate de producator sau marcajele de pe masina de slefuit si roata de slefuit pentru viteza maxima pe care poate fi utilizata.

Urmati instructiunile producatorului pentru utilizarea sigura a dispozitivelor de protectie a rotilor.

Curatati si pastrati aparatele conform recomandarilor producatorilor. Inregistrati toate lucrarile de intretinere pentru masinile de macinat.

Asigurati-va ca o masina nu va functiona atunci cand este nesupravegheata, prin verificarea comutatorului mort-presiune (presiune constanta).

Purtati ochelari de protectie sau ochelari de protectie sau un aparat de protectie a fetei (cu ochelari sau ochelari de protectie) pentru a proteja particulele care zboara. Manusi, sorturi, cizme de siguranta metatarsale si protectie respiratorie pot fi necesare, in functie de lucru.