missgrey.ro
Share Button

DVD playerul este considerat o achizitie esentiala pentru majoritatea proprietarilor de autovehicule pretentiosi. Cu optiuni de divertisment diverse, functii versatile si usurinta de utilizare, sunt o achizitie fantastica pentru navetisti, familii, taxiuri si in multe alte situatii.

DVD playerele sunt de nepretuit pentru familiile cu copii pentru a face o calatorie lunga mai placuta. Cu toate acestea, cu atat de multe optiuni disponibile pe piata, majoritatea clientilor pot fi coplesiti.

Tip de video player

Exista mai multe tipuri de video playere:

  • cele care se prind in bord in locul radioului;
  • cele care se monteaza pe tetiere;
  • cele cu oglinda retrovizoare;
  • playere portabile.

Video playerele puse in bord

O alegere buna pentru vehiculele care au loc pentru un astfel de dispozitiv, aceste unitati pot fi amplasate in consola centrala din compartimentul din fata. Atentie: aceste modele pot distrage atentia pentru conducatorii auto.

Video playere pentru tetiera

DVD player-urile pot fi agatate pe spatarul din spate al scaunelor soferului si pasagerului din fata, deoarece vizionarea in timpul condusului este ilegala. Modelele de player DVD pentru tetiereĀ  sunt ideale pentru masinile familistilor sau pentru cei care au copii si sunt convenabile pentru pasagerii din spate.

Playerele cu oglinzi retrovizoare

Aceste playere DVD sunt, de obicei, destul de usor de instalat pe oglinda retrovizoare a masinii, avand suprafata pe jumatate ecran si jumatate oglinda. Ecranul poate fi, de asemenea, dezactivat astfel incat doar oglinda sa fie vizibila, insa videoclipurile pot distrage atentia din cauza locatiei si a apropierii de sofer.

Playerele portabile

Potrivite pentru proprietarii de vehicule care doresc sa creeze o experienta de conducere unica si personalizata. Trebuie doar sa conectezi cablul de alimentare echipat la priza brichetei auto si sa incepeti sa te bucuri de continut multimedia. Un exemplu de player este Video player auto bluetooth 7018B, 7 inch, telecomanda, un produs care va crea o atmosfera speciala in masina ta.

Calitatea audio este importanta fie pentru video, fie doar pentru a asculta muzica. Datorita spatiului inchis al vehiculului, puterea conteaza: puterea generala este de 4 x 45 W, suficient de buna pentru a reda rock and roll, R&B sau muzica usoara.

Ecranele playerelor sunt disponibile in mai multe dimensiuni. De regula, dispozitivul ar trebui sa ofere o iesire de inalta rezolutie pentru o vizibilitate clara si o dimensiune fizica care sa se incadreze in spatiul disponibil fara a restrictiona vederea. Exista 2 tipuri de ecran: analog si digital de inalta definitie. Ecranul analog general este de 240 x 240 sau 480 x 240 pixeli, insa un ecran HD este de 800 x 480 pixeli sau mai mare. In ceea ce priveste dimensiunile ecranului, ecranele de 6,5 si 7,0 inchiĀ  sunt dimensiunile cele mai obisnuite, disponibile in general cu rezolutie de 800 x 480 pentru un echilibru bun intre calitate si accesibilitate. De asemenea, ia in considerare daca avi sau nu nevoie de un ecran tactil.

optimizare seo Braila

Exista diverse formate media, inclusiv formate audio, video si de imagine. Este important sa verificati compatibilitatea formatului de fisier pentru multimedia. Multe modele vor avea, de asemenea, posibilitatea de a reda DVD-R si DVD-RW.