Share Button

Exista, din nefericire, situatii in care iPhone-ul dumneavoastra poate sa aiba probleme, cum ar fi, probleme cu microfonul, defectiuni la senzorul de proximitate, semnalul de retea prea slab, defectiuni la difuzor cu sunet distorsionat, durata redusa a bateriei, butoanele home si power nefunctionale.

Se poate sa nu stiti exact ce are iPhone-ul, doar sa observati ca nu merge ceva, si cum nu sunteti specialist, sa fie nevoie sa mergeti in service, unde va fi necesara o constatare a defectiunii, pentru ca apoi sa vi se ofere servicii deĀ  reparatii iPhone Bucuresti corespunzatoare.

Daca doriti sa duceti iPhone-ul in service, si sa nu faceti constatarea, presupunand ca stiti foarte bine care este defectiunea, personalul din service calificat si profesionist va explica faptul ca trebuie efectuata o constatare obigatorie si respectiva constatare este gratuita.

Este mult mai bine sa se ofere o constatare gratuita, decat sa fie suprize neplacute mai tarziu, si anume, situatii in care posesorul iPhone-ului solicita remedierea defectiunii pe care o considera ca fiind problema care determina nefunctionalitatea smartphone-ului.

missgrey.ro

Aici intervine profesionalismul celor din service, care nu tin cont decat informativ de ceea ce li se spune de catre posesorul iPhone-ului, explica clientului ca vor constata ce probleme are iPhone-ul defect si vor comunica exact defectiunea in cauza. Doar asa vor garanta ca telefonul este reparat si va functiona perfect, dupa ridicarea din service.

Poate ca unii dintre posesorii de iPhone considera ca nu este necesara constatarea defectiunii si din motive financiare, sunt speriati ca defectiunea ii costa prea mult si nu doresc costuri in plus doar pentru simpla constatare.

Dar trebuie sa stie ca toate service-urile autorizate gsm ofera gratuitate pentru constatarea oricarei probleme, pentru ca face parte din remedierea problemei ca in primul rand ca specialist in astfel de reparatii sa analzeze problema si apoi sa ofere reparatiile propriu-zise. De ce este aceasta constatare gratuita, va puteti intreba?

Va puteti gandi ca totusi implica timp si timpul inseamna bani. Dar nu se intampla acest lucru, pentru ca sunt defectiuni ca unele dintre cele enumerate mai sus care se observa si constata imediat, deci nu necesita timp sa se observe ca sunetul este distorsionat, ca display-ul sau touchscreen-ul este spart.

Foarte interesant este faptul ca la o constatare gratuita, pot sa apara si alte probleme, adica pe langa un dislay spart, pe care si posesorul iPhone-ului il observa, pot fi si alte deteriorari din interiorul telefonului, de exemplu, se pot strica conexiunile mai sensibile, atunci constatarea este utila pentru a informa rapid posesorul iPhone-ului despre daunele totale si mai apoi despre ce va solicita reparatia.

optimizare seo Braila

In final veti beneficia de reparatii profesioniste care pornesc insa de cele mai multe ori de la o constatare foarte buna si precisa a defectiunilor intervenite in urma accidentului respectiv, iar faptul ca serviciul de constatare a defectiunii este gratuit reprezinta un aspect de apreciat fiind oferit de profesionistii din service gsm pentru a garanta ca serviciile de reparatii sunt foarte bune si garanteaza functionalitatea post-service a oricarui iPhone adus la reparat.