Share Button

Intretinerea lenjeriilor de pat bumbac

Multe gospodine isi doresc sfaturi despre intretinerea acestor lenjerii de pat bumbac, iar in cazul in care faceti parte din randul acestora, puteti tine cont de informatiile urmatoare, pentru ca lenjeriile de pat sa isi pastreze mereu caracteristicile deosebite.

In aceste sens, puteti avea mereu parte de lenjerii de pat bumbac care au culori vii, si sunt foarte confortabile, oferindu-va de fiecare date odihna de care aveti nevoie. Nu este foarte dificil sa faceti acest lucru, si trebuie sa tineti cont de cateva informatii simple pentru a intretine lenjeriile de pat de bumbac.

In primul rand trebuie sa tineti cont de faptul ca atunci cand veti spala pentru prima data o lenjerie de pat de acest tip, este indicat sa nu faceti acest lucru impreuna cu alte materiale colorate. Este indicat sa le separati pe cele albe de cele colorate, deoarece in caz contrar este posibil ca acele culori sa se transmita de la un material la altul.

optimizare seo Braila

In cazul lenjeriilor de pat colorate, este indicat sa folositi detergenti care nu contin agenti de inalbire. In aceste sens trebuie sa utilizati doar detergentii cu o actiune blanda asupra materialelor, si cei care sunt special conceputi pentru rufele colorate. Daca veti tine cont de acest detaliu atunci veti reusi sa va bucurati de intensitatea culorilor lenjeriilor de pat pentru o perioada mai indelungata.

De asemenea este recomandat sa spalati lenjeria de pat inainte de a o folosi pentru prima data, iar in aceste conditii veti reusi sa evitati atingerea pielii de unii coloranti de fabrica. In aceste conditii veti avea posibiltiatea sa eliminati si praful de pe lenjeria de pat, si alte impuritati ce isi pot face aparitia odata cu ambalarea acestor produse.

Exista modele de lenjerii, in cazul carora este specificat faptul ca trebuie spalate manual, insa in aceste conditi puteti folosi si un program special pentru spalare manuala si in cazul masinilor de spalat.

Aveti posibilitatea sa faceti acest lucru, deoarece masinile de spalat din aceste vremuri au aceasta caracteristica, si pot oferi spalari doar cu apa rece, sau programe de spalare cu rotatii reduse. In acest fel se spala de cele mai multe ori si perdelele, care sunt de asemenea mai delicate.

Totodata in ceea ce priveste spalarea pentru aceste lenjerii de pat este indicat sa intoarceti lenjeria pe dos, si sa inchideti toate fermoarele, in cazul in care acestea exista, deoarece in aceste conditii veti avea posibilitatea sa eliminati aparitia scamelor.

Este indicat sa tineti cont si de faptul ca nu va trebui sa puneti prea multe rufe in masina de spalat, deoarece este posibil ca procesul de spalare sa nu se desfasoare in cele mai bune conditii, oferind rufe imaculate. Este recomandat sa nu folositi balsam de rufe, deoarece acesta poate reduce semnificativ capacitatea materialului de a absorbi apa si umezeala, in timpul spalarii.

Dupa incheierea procesului de spalare pentru lenjeria de pat din bumbac, este indicat sa o uscati imediat, si sa nu o lasati perioade lungi de timp umeda. O puteti usca chiar in masina de uscat rufe, dar trebuie sa faceti acest lucru la o temperatura scazuta.

In cazul in care veti dori sa calcati lenjeria de pat este indicat sa fiti atente la temperaturile potrivite pentru acest lucru, si puteti gasi aceste detalii la instructiunile de ingrijire a lenjeriei achizitionate.

missgrey.ro

Daca veti intra pe lenjeriideosebite.ro veti avea ocazia sa gasiti produse de o calitate superioara, si lenjerii de pat deosebite, ideale pentru orice locuinta.